Ναυάγιο στην Πύλο: Κραυγή αγωνίας από το Μοχάμετ - Η φωτογραφία που μοιάζει με τον αγνοούμενο αδερφό του

Είχε μπει στο μοιραίο καράβι από τη Δαμασκό του πολέμου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ναυάγιο στην Πύλο: Κραυγή αγωνίας από το Μοχάμετ - Η φωτογραφία που μοιάζει με τον αγνοούμενο αδερφό του

Το μοιραίο πλοίο, που ναυάγησε στα ανοιχτά της Πύλου έχει φέρει για την ώρα πολλούς νεκρούς, ενώ παράλληλα μεγάλος είναι ο αριθμός των αγνοούμενων με τις οικογένειες τους να βρίσκονται σε πολύ μεγάλη αγωνία για τη ζωή τους.

Ο αριθμός των νεκρών έχει φτάσει τους 78 με τον Μοχάμετ να αποτελεί ένα παράδειγμα από τους συγγενείς, που ζουν το απόλυτο θρίλερ, με τον ίδιο να μην γνωρίζει αν ο αδερφός του ζει ή αν πέθανε έτσι άδοξα.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο στην Πύλο: «ΕΜΕΤΟΣ» - Θύελλα αντιδράσεων στο twitter για το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου όσον αφορά την τραγωδία

Ο άντρας που ψάχνει τον αδερφό του μετά το Ναυάγιο στην Πύλο

Ο νεαρός μέσα από επικοινωνία, που είχε την Πέμπτη 15/6 με το Live news εξήγησε, πως είδε ένα πρόσωπό σε φωτογραφία να μοιάζει με τον αδερφό του, εκεί όπου φιλοξενούνται οι άνθρωποι σε ειδικό κέντρο μετά το ναυάγιο.

Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας

«Συγκινήθηκα όταν έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο», είπε αρχικά ο γιατρός και στη συνέχεια για την πιθανότητα να υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο αμπάρι είπε: «ρώτησα έναν ασθενή και μίλησε για έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, περίπου 100».

Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 79 νεκροί, 78 άνδρες και μια γυναίκα, ενώ 104 είναι οι μετανάστες που έχουν διασωθεί από το γεμάτο με ανθρώπους πλοίο όπως προέκυψε και από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαμάτας οι διασωθέντες είναι ηλικίας από 16-41 ετών.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.