Ναυάγιο Πύλος: Βίντεο με δυο αδέρφια που ανατριχιάζει - Πίστευε πως ήταν νεκρός στη θάλασσα αλλά τον βρήκε ζωντανό

Η στιγμή που αγκαλιάζονται για πρώτη φορά μετά την τραγωδία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναυάγιο Πύλος: Βίντεο με δυο αδέρφια που ανατριχιάζει - Πίστευε πως ήταν νεκρός στη θάλασσα αλλά τον βρήκε ζωντανό

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες στην Καλαμάτα μετά το Ναυάγιο στην Πύλο. Δεκάδες είναι οι μετανάστες που σώθηκαν από το σκάφος - φέρετρο που αφαίρεσε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους, κυρίως γυναικόπαιδα που ήταν κλειδωμένοι στο αμπάρι.

Συγγενείς και φίλοι των αγνοούμενων, ψάχνουν με μεγάλη αγωνία ένα μήνυμα ή έστω μια εικόνα στην τηλεόραση και τα βίντεο που κυκλοφορούν για να δουν αν τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ζωντανά.

Ο Μοχάμετ αποτελεί ένα παράδειγμα από τους συγγενείς, που ζουν το απόλυτο θρίλερ, με τον ίδιο να μην γνωρίζει αν ο αδερφός του ζει ή αν πέθανε έτσι άδοξα. Ο νεαρός μέσα από επικοινωνία, που είχε την Πέμπτη 15/6 με το Live news εξήγησε, πως είδε ένα πρόσωπό σε φωτογραφία να μοιάζει με τον αδερφό του, εκεί όπου φιλοξενούνται οι άνθρωποι σε ειδικό κέντρο μετά το ναυάγιο - δείτε εδώ.

Η συγκινητική στιγμή που δυο αδέρφια αγκαλιάζονται πρώτη φορά μετά το Ναυάγιο στην Πύλο

Το Πανελλήνιο και όλη η Ευρώπη, παρακολουθούν "παγωμένοι" τις τελευταίες εξελίξεις μετά το Ναυάγιο που είναι από τις μεγαλύτερες τραγωδίες. Όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για επιζώντες λιγοστεύουν, καθώς η βύθιση του σκάφους έγινε στο σημείο της Μεσογείου με το μεγαλύτερο βάθος.

Σήμερα 16/6 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, προβλήθηκε βίντεο με την στιγμή που δυο αδέρφια συναντιούνται για πρώτη φορά μετά το Ναυάγιο. Μετανάστης που νόμιζε πως ο αδερφός του είναι νεκρός στη θάλασσα, τελικά τον είδε μπροστά του ζωντανό. Και οι δυο με το που αγκαλιάζονται, ξεσπούν σε κλάματα.

"Λύγισε" ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Καλαμάτας

Ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου στην Καλαμάτα, Μανώλης Μακάρης, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και συγκινήθηκε περιγράφοντας τα όσα βιώνει στο νοσοκομείο.

«Εγώ να σας πω, αυτό που με συγκίνησε πάρα πολύ ήταν όταν έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να πάρουν και να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο. Αυτό…» είπε αρχικά με τρεμάμενη φωνή.

Όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό παιδιών που λέγεται ότι ήταν στα αμπάρια είπε: «Εγώ ρώτησα έναν ασθενή ο οποίος μου μίλησε για έναν μεγάλο αριθμό παιδιών. Τον ρώτησα αν είναι 100 και μου είπε "εκεί"...».

Δείτε επίσης: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας - Σπαρακτικές εικόνες με παιδιά