Κως: «Πρώτη φορά τον είδα να κάνει μ@λ@κία» - Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο που "καίνε" τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Τι αποκάλυψε ο συγκάτοικός του για το σκηνικό με την 27χρονη Αναστάζια

Κως: «Πρώτη φορά τον είδα να κάνει μ@λ@κία» - Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο που

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που είναι και ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο ποινικές διώξεις, για αρπαγή, ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό. Ο δικηγόρος του παραιτήθηκε (δείτε εδώ την ανακοίνωσή του) και φαίνεται πως ο κλοιός στενεύει για τον ίδιο.

Ο συγκάτοικός του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Live News την Παρασκευή 23/6 και εξήγησε πως δεν γνωρίζει ποια είναι η αλήθεια, διότι δεν ξέρει πολλά για εκείνον και τη ζωή του, ωστόσο θεωρεί πως εάν είναι πράγματι ένοχος θα πρέπει να "πληρώσει".

Οι αποκαλύψεις του συγκάτοικου του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού για την δολοφονία στην Κω

«Άμα το έχει κάνει πρέπει να τιμωρηθεί. Εγώ είμαι αθώος, πιστεύω στον Θεό και έχω 3 παιδιά», είπε αρχικά ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Πρώτη φορά τον είδα να κάνει μ@λ@κία. Δεν ξέρω πολλά για αυτόν».

Οι αναζητήσεις που έκανε στο κινητό του πριν τον πιάσουν

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή προβλήθηκαν νέα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον 32χρονο. Είναι γνωστό από την αρχή πως ο δολοφόνος της Αναστάζια αφαίρεσε την κάρτα SIM από το κινητό της και από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κινητό του Μπαγκλαντεσιανού, το οποίο έβαζε σε λειτουργία πτήσης, παρόλο που κατάφερε να σβήσει ορισμένα δεδομένα, φαίνεται να έψαχνε στο διαδίκτυο εφαρμογές που διαγράφουν από την κάρτα μνήμης τις διαδρομές που έχει κάνει ο κάτοχος ενός κινητού (δείτε εδώ που έδειξε το στίγμα του ότι βρισκόταν το βράδυ της δολοφονίας).