Κάτω υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία της Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

Η επιθυμία της οικογένειας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτω υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία της Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω

Λίγες ημέρες μετά την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζιας Ρουμπίνσκα στην Κω, η οικογένεια της ανακοίνωσε την κηδεία της που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας.

Οι γονείς της περίμεναν το πράσινο φως από τις Ελληνικές αρχές για να μεταφερθεί η σορός της στην πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, με σκοπό να την αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η επιθυμία της οικογένειας της Αναστάζια

Σύμφωνα με το protothema.gr εδώ και λίγα 24ωρα η σορός της βρίσκεται στην Πολωνία με την οικογένεια της να προετοιμάζει με κάθε λεπτομέρεια την κηδεία της, που σύμφωνα με την επιθυμία τους θα τελεστεί σε άκρως οικογενειακό περιβάλλον.

Οι γονείς της και ο αδερφός της, αποφάσισαν εξαιτίας της έκτασης που έλαβε η υπόθεση της δολοφονίας της, να μην γίνει γνωστή η ημερομηνία της κηδείας.

Δείτε εδώ τις εξελίξεις σχετικά με τον φερόμενο δολοφόνο της!

Συγκλονίζει η μητέρα της για τη δολοφονία της κόρης της

«Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν.

Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό.

Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια. Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου.

Δεν σκέφτομαι πού θα δικαστεί αυτός. Δεν ξέρω τι ποινή θα του επιβληθεί. Λέγοντας την αλήθεια είμαι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μόνος του. Σίγουρα έχει συνεργούς οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι και αυτοί και να το πω καλά για να μεταφραστεί σωστά, σίγουρα τον βοηθούσα», είπε χαρακτηριστικά.