Ρίγη συγκίνησης στον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Το γκολ που αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Μιχάλη

Βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ρίγη συγκίνησης στον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Το γκολ που αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Μιχάλη

Στον αγώνα ΑΕΚ - Ντινάμο Ζάγκρεμπ πήγε η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη, έχοντας από δεχτεί την πρόσκληση που τους έκαναν. Παρακολούθησαν με συγκίνηση το ματς, ενώ μεγαλύτερη ήταν η συγκίνηση όταν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κατέθεσαν την ανθοδέσμη μπροστά στην φωτογραφία του 29χρονου.

Ο αγώνας για τα προκριματικά του Champinos League έγινε υπό δρακόντεα μέτρα ασφαλείας, αλλά και μέσα σε πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, μετά την ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μιχάλη, η OPAP Arena "σείστηκε" από το σύνθημα «Μιχάλη ζεις, για πάντα ΑΕΚτζής». Επίσης, φωτογραφία του Μιχάλη σηκώθηκα στο πέταλο των οργανωμένων.

Μπορεί η ΑΕΚ αν έχανε με 0-2, ωστόσο, με το γκολ του Αραούχο στο 92' και την κεφαλιά του Βίντα στο 100' πέτυχε την ανατροπή (2-2) με τους παίκτες και τους θεατές να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση στα play-offs του Champions League!

Δείτε επίσης: «Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου» - Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη "έσπασε" πρώτη φορά τη σιωπή της

Η αφιέρωση του Αραούχο στον Μιχάλη στον αγώνα ΑΕΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Μεγάλη συγκίνηση επίσης προκλήθηκε όταν στο πρώτο γκολ, αυτό του Αραούχο έγινε αφιέρωση στην μνήμη του Μιχάλη. Συγκεκριμένα, αφού σούταρε και η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, σχημάτισε με τα χέρια του το Μ, ενώ ζήτησε την φανέλα με το όνομα του που είχε το νούμερα 21 γραμμένο στην πλάτη. Την σήκωσε ψηλά και όλοι χειροκρότησαν.