Τραγωδία Blue Horizon: Από 10μελή οικογένεια με οικονομικά προβλήματα - Ποιος ήταν ο 36χρονος άντρας που σκοτώθηκε

Τελικά είχε εισιτήριο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(EUROKINISSI/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)
(EUROKINISSI/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

Με καταγωγή από το Λασίθι και μέλος 10μελής οικογένειας με οικονομικά προβλήματα. Ο 36χρονος άντρας που φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο (δείτε το εδώ) να σπρώχνεται από υπαλλήλους του πλοίου Blue Horizon στην θάλασσα διέμενε στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου και εργαζόταν σε κατάστημα της περιοχής. Το όνομά του, Αντώνης Καργιώτης.

Ο Αντώνης Καργιώτης εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους. «Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο ο Αντώνης», δήλωσε ο αδερφός του με σπαραγμό στο Creta24.

Διαβάστε επίσης: «Η ίδια εταιρία πριν 8 χρόνια περίμενε την Μενεγάκη 40 ολόκληρα λεπτά» - Οργή στο twitter για την τραγωδία στο Blue Horizon

«Ο αδερφός μου» συνεχίζει ο Νίκος, «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερη δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Σοκαριστική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα στο Blue Horizon

Aπό τα μεγάφωνα του πλοίου εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση: "Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν". Πέρα από το γεγονός ότι το "Blue Horizon" απέπλευσε κανονικά την ώρα που ο 36χρονος βρισκόταν στη θάλασσα αλλά και έμεινε για ώρα εν πλω, έσπευσε να αποποιηθεί οποιαδήποτε ευθύνη για ένα τραγικό συμβάν το οποίο φαίνεται πως προκάλεσαν μέλη του πληρώματός του.

Στο κατάστρωμα του πλοίου επικρατούσε χάος, με ορισμένους επιβάτες να παρακολουθούν έντρομοι το συμβάν. Λίγο αργότερα, αρκετοί επιβάτες συζητούσαν για το περιστατικό καταγγέλλοντας πως μέλη του πληρώματος έσπρωξαν τον 36χρονο, την ώρα που μέλη του "Blue Horizon" το αρνούνταν.

Η ανακοίνωση της Attica Group

«Η Διοίκηση της Attica Group, συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμένα Πειραιά, δηλώνει ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος»