Κακοκαιρία Daniel: Βρέθηκε δεύτερη νεκρή γυναίκα στο Βόλο

Αγνοείται ο σύζυγός της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - EUROKINISI

Η περιοχή του Βόλου είναι αυτή, που έχει δοκιμαστεί περισσότερο από όλες από την Τρίτη 5/9, που ξέσπασε στη χώρα με την κακοκαιρία Daniel να έχει πάρει τη ζωή από έναν άνθρωπο (δείτε εδώ).

Βρέθηκε δεύτερη νεκρή γυναίκα από την κακοκαιρία στο Βόλο

Την Τετάρτη 6/9 με την κακοκαιρία να μην υποχωρεί και το Νομό Μαγνησίας να είναι σε έκτακτη ανάγκη, έγινε γνωστό, πως βρέθηκε μια ακόμη νεκρή γυναίκα. Ο λόγος για την 87χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, που κυκλοφορούν παρασύρθηκε από χείμαρρο. Παράλληλα στο Kαλοκαίρι Yes αναφέρθηκε, πως ο σύζυγός της είναι αγνοούμενος.

«Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, ζητάμε βοήθεια!»

Κάτοικος, η οποία είναι εγκλωβισμένη στο σπίτι της στο Βόλο από την κακοκαιρία Daniel, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει το παιδί τους που έμεινε έξω, μίλησε το πρωί της Τρίτης 5/9 στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, ζητώντας βοήθεια.

Η ίδια επισήμανε πως δεν υπάρχει βοήθεια από τις Αρχές και την Πυροσβεστική και μόνοι τους οι γείτονες προσπαθούν να βγάλουν το νερό από το πλημμυρισμένα σπίτια με κουβάδες. Από την ταραχή της, μάλιστα, κοβόταν η ανάσα της.

«Είμαστε σε μία κατάσταση που βγάζουμε το νερό με τους κουβάδες από το σπίτι. Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω, το νερό είναι πάνω από ένα μέτρο και είμαστε σε κεντρικότατη συνοικία κάτω από τα ΚΤΕΛ. Σε μία απόγνωση από τις 6 το πρωί... Δεν σηκώνει το τηλέφωνο κανείς! Ζητάμε βοήθεια! Σε αυτήν τη χώρα πρέπει να πνιγόμαστε ή να καιγόμαστε; Πού είναι κάποιος; Είμαι σε απελπιστική θέση. Είμαι άνεργη. Πώς θα γίνουν όλα αυτά;

Το παιδί μου είναι στον δρόμο και δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα να μπει γιατί υπάρχει παντού νερό. Όλη η συνοικία είναι πλημμυρισμένη και όλοι φωνάζουμε από τα παράθυρα. Συγγνώμη για την ταραχή μου, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω κάπως διαφορετικά. Στο δρόμο δεν μπορεί να περπατήσει άνθρωπος, είναι αδύνατο. Στην προβλήτα του λιμανιού υπάρχει μηχάνημα το οποίο βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις. Ούτε κι αυτό όμως το χρησιμοποίησαν. Δεν ξέρω...», αποκάλυψε.