Τραγωδία Blue Horizon: Σε δημόσια δαπάνη προτάθηκε να πραγματοποιηθεί η κηδεία του 36χρονου

Φέρεται πως ήταν άτομο άκακο, με νοητική στέρηση και πολλά οικονομικά προβλήματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τραγωδία Blue Horizon: Σε δημόσια δαπάνη προτάθηκε να πραγματοποιηθεί η κηδεία του 36χρονου

Όσο περισσότερο περνάει η ώρα τόσο πιο δύσκολο είναι να συλλάβει ανθρώπινος νους τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης 5/9 στο λιμάνι του Πειραιά. Η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη που άφησε την τελευταία του πνοή στο απόνερα του Blue Horizon είναι συντετριμμένη όπως και η τοπική κοινωνία του του Άγιου Νικόλαου, όπου έμενε.

Πολύ αγαπητός σε όλους, άκακος άνθρωπος. Έτσι τον χαρακτηρίζουν άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον ίδιο αλλά και την 10μελή οικογένειά του.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως έχει κατατεθεί ήδη πρόταση η κηδεία του να γίνει σε δημόσια δαπάνη από τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Στον εισαγγελέα τα 4 μέλη του Blue Horizon για ανθρωποκτονία από κοινού

Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να οδηγηθούν στο Δικαστικό Μέγαρο οι 4 συλληφθέντες της τραγωδίας. Συγκεκριμένα έχουν συλληφθεί ο καπετάνιος του πλοίου, ο ύπαρχος αλλά και δυο ακόμη μέλη του πληρώματος οι οποίοι όλοι μαζί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προανάκριση από το κεντρικό λιμεναρχείο του Πειραιά προκειμένου να αποσαφυνιστούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

«Είναι έγκλημα, είναι δολοφονία», δήλωσε ο έτερος αδερφός του 36χρονου

«Ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε. «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Creta.gr.