Κακοκαιρία Daniel: Μετά τα κρούσματα με δερματικές παθήσεις - Υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα οι πληγέντες

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κακοκαιρία Daniel: Μετά τα κρούσματα με δερματικές παθήσεις - Υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα οι πληγέντες

Η κακοκαιρία Daniel στέρησε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, καθώς ολόκληροι δρόμοι καταστράφηκαν, μαζί με σπίτια και περιουσίες των κατοίκων των περιοχών που επλήγησαν. Πέρα, όμως, από τις ζωές που χάθηκαν, σε κίνδυνο βρίσκονται και όσοι μένουν εκεί, εξαιτίας των μολυσμένων υδάτων.

Εχθές (11/9) εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα με δερματική πάθηση, έχοντας εμφανίσει εξανθήματα, αλλά τελικά δεν είναι ο μόνος. Σύμφωνα με την εκπομπή του MEGA, Live News, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρατηρούν φλεγμονές σε διάφορα σημεία στο σώμα τους, ενώ υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα, άλλο ένα πρόβλημα υγείας που δημιουργήθηκε και εξαπλώνεται λόγω του νερού. Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ένας 63χρονος βρίσκεται ήδη στο νοσοκομείο.

Τα πρώτα κρούσματα με εξανθήματα και γαστρεντερίτιδα μετά την κακοκαιρία Daniel

Τους κλέβουν τις συσκευές και τα πολύτιμα αντικείμενα από τα σπίτια

Η Τατιάνα Στεφανίδου, τη Δευτέρα 11/9, βρέθηκε στα χωριά της Θεσσαλίας, με γαλότσες και μικρόφωνο στο χέρι για την πρεμιέρα του T-Live στο κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ το βίντεο) και την Τρίτη 12/9 επέστρεψε στο στούντιο προχωρώντας σε σοβαρές αποκαλύψεις για όλα όσα παρατήρησε στις πλημμυρισμένες περιοχές και τα λόγια της σοκάρουν.

Ένα από τα πιο σοκαριστικά συμβάντα που είδε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της είναι το γεγονός πως υπάρχουν πολίτες οι οποίοι μπαίνουν στα κατεστραμμένα και "βουλιαγμένα" σπίτια και κλέβουν αντικείμενα και συσκευές από αυτά.

«Το είδα με τα μάτια μου. Οι πλιατσικολόγοι, αυτοί οι μικροαπατεώνες, τα λαμόγια με κάτι καμιόνια -δεν θέλω να πω πιο συγκεκριμένα, ο νοών νοείτω- και γυρνούσαν σαν κοράκια γύρω από τα χωριά. Είδα με τα μάτια μου άνθρωπο να τους παίρνει στο κατόπι και να του λέει "τσακιστείτε και φύγετε από εδώ, θα σας κάνουμε μαύρους". Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε νερό να πλυθούν και έχουν βγάλει τις ηλεκτρικές τους συσκευές να περιμαζέψουν ό,τι υπάρχει και πηγαίνουν να τους κλέψουν, να αρπάξουν ό,τι βρούνε. Οι άνθρωποι στο Βλοχό για αυτό μένουν μέσα στη νύχτα στα πλημμυρισμένα, γιατί λένε ό,τι έχει απομείνει δεν θα μας το πάρουν κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.