Μπορείς να μαντέψεις; Αυτή είναι η ταινία που ξεπέρασε σε πωλήσεις τον Τιτανικό!

Μπορείς να μαντέψεις; Αυτή είναι η ταινία που ξεπέρασε σε πωλήσεις τον Τιτανικό!

Μέσα σε δύο μόλις μήνες 670 εκατομμύρια δολάρια άφησε πίσω του τον «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον, που είχε φέρει στα αμερικανικά κινηματογραφικά ταμεία 660 εκατομμύρια δολάρια - 10η παγκοσμίως

Κινηματογραφικκή ιστορία φαίνεται ότι γράφει η ταινία της Disney - Marvel «Black Panther», καθώς έχει «τρελάνει» το αμερικανικό box office. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Για πρώτη φορά στο "φως": Αυτή είναι η κομμένη σκηνή από τον Τιτανικό, που αν είχε προβληθεί θα σόκαρε τους πάντες!

Τα πρώτα δείγματα γραφής της ταινίας έδειχναν ότι η εισπρακτική του επιτυχία θα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Μέσα σε δύο μόλις μήνες 670 εκατομμύρια δολάρια άφησε πίσω του τον «Τιτανικό» του Τζέιμς Κάμερον, που είχε φέρει στα αμερικανικά κινηματογραφικά ταμεία 660 εκατομμύρια δολάρια.

Μάλιστα, είναι η τρίτη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών στις ΗΠΑ πίσω από το «Star Wars: The Force Awakens» που είχε αποφέρει 936,7 εκατομμύρια δολάρια και το Avatar επίσης του Τζέιμς Κάμερον με 760,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Μόλις ένα μήνα μετά την προβολή του, η ταινία με πρωταγωνιστές του Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Λουπίτα Νιόνγκο και Μάικλ Τζόρνταν, ξεπέρασε τους «Avengers Asseble» και έγινε η πρώτη ταινία με σούπερ ήρωες με τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών.

Δείτε ακόμη: «Το ζεϊμπέκικο της φωτιάς». Πού γίνεται το πιο επικίνδυνο πασχαλινό έθιμο; (Video)

Παγκοσμίως, το «Black Panther» έχει φέρει στα box office 1,29 δισ. δολάρια και είναι η δέκατη πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών.

Πηγή: protothema.gr