Tiger King: Η νέα "εμμονή" του Netflix που προκαλεί χαμό

Εσείς το έχει δει;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Tiger King: Η νέα

Εσείς γνωρίζετε για την νέα "εμμονή" του Netflix που προκαλεί χαμό; Αν όχι εμείς την βρήκαμε και στην προτείνουμε! Και μιλάμε φυσικά για το Tiger King που έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλο hype.

Γυρισμένη μέσα σε μια διάρκεια πέντε και παραπάνω χρόνων, η μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix στρέφει το βλέμμα σε μια υποκουλτούρα που μοιάζει να έχει γερές ρίζες στην αμερικανική ενδοχώρα.

Και μιλάμε για αυτή των ζωολογικών κήπων και των πάρκων που αποτελούνται κυρίως από αιλουροειδή και των ιδιοκτητών τους. Στο κέντρο της σειράς βρίσκεται ο Joe Exotic, που γράφει country τραγούδια για τις «γάτες» του, και πρωταγωνιστεί στο δικό του reality show.

Οι Έρικ Γκούντ και Ρεμπέκα Τσάικλιν, οι δημιουργοί του Tiger King δεν σκόπευαν εξαρχής να ασχοληθούν με όσα θα παρακολουθήσετε. Ξεκίνησαν θέλοντας να μιλήσουν για αυτούς που εμπορεύονται ερπετοειδή στις ΗΠΑ, αλλά ανακάλυψαν κάτι το ξεχωριστό, το οποίο και αποφάσισαν να ακολουθήσουν.

Δείτε το τρέιλερ για το Tiger King ή αλλιώς τη νέα "εμμονή" του Netflix

Τα επτά επεισόδια ακροβατούν μεταξύ του reality show, και του ντοκιμαντέρ που σε φέρνει αντιμέτωπο με διάφορες άβολες αλλά πραγματικές καταστάσεις, «που δεν ήθελες να μάθεις αλλά υπάρχουν εκεί έξω».

Εσύ τι λες; Θα του δώσεις μια ευκαιρία; Η αλήθεια είναι πως αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι καλύτερο το να μην ξέρεις πολλά πριν ξεκινήσεις την σειρά, οπότε δες απλά το τρέιλερ και αποφάσισε μόνη σου αν θα το δεις.

Τα σχόλια που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή τη σειρά φυσικά και έχουν πλημμυρίσει τα social media, μιας και μέχρι στιγμής μόνο το τρέιλερ έχει 4,2 εκατομμύρια views. Να αναφέρουμε επίσης ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρονται στην σειρά ως το νέο "big thing" του Netflix, με αρκετούς να το προμοτάρουν μέσω memes, βίντεο και σχολίων τους στα social media. Αν ωστόσο δεν σας φαίνεται ενδιαφέρον το συγκεκριμένο, εμείς σας έχουμε και την τέλεια λίστα με σειρές για την καραντίνα σας! Τις έχετε τσεκάρει;