Όντως; Πόσο κοστίζει το Flying Dress Photo που έκανε η Ιωάννα Τούνη στη Σαντορίνη

Το έχουν προτιμήσει κατά καιρούς κι άλλοι διάσημοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όντως; Πόσο κοστίζει το Flying Dress Photo που έκανε η Ιωάννα Τούνη στη Σαντορίνη

Μετά το Ντουμπάι, το Μεξικό και την Ιταλία, το hot trend της επαγγελματικής φωτογράφησης φορώντας μια υπέροχη haute couture δημιουργία από μετάξι, που με τη βοήθεια του αέρα κυματίζει -δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό εφέ- προσγειώθηκε στη Σαντορίνη!

Πίσω από αυτήν την ιδέα, που ήρθε και στη χώρα μας, βρίσκεται η Santorini Flying Dress Photo, η οποία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για να φωτογραφηθείς από επαγγελματίες του χώρου. H φωτογράφηση γίνεται σε εμβληματικά σημεία της Σαντορίνης αφού πρώτα επιλέξεις το αγαπημένο σου μακρύ μεταξωτό φόρεμα, το οποίο είναι ιδανικό για ξεχωριστά κλικ στον φακό, σαν να πόζαρες για editorial γνωστού περιοδικού!

Flying Dress Photo

Τα φορέματα διατίθεται σε όλα τα μεγέθη σε: κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί, μοβ, μπλε, σκούρο μπλε και φούξια χρώμα, ενώ εκτός από την επιλογή του φορέματος υπάρχει η δυνατότητα για επαγγελματικό μακιγιάζ και hair-styling. Μάλιστα η Santorini Flying Dress Photo διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πακέτα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με το budget σου.

Flying Dress Photo

Έτσι, οι διακοπές σου στο πιο μαγευτικό νησί του Αιγαίου θα πάρουν σάρκα και οστά μέσα από μοναδικά φωτογραφικά κλικ, που θα γίνουν viral σε Instagram και Tik Tok!

Info

www.flyingdress.photo

Μ. +30 6945577678, +30 6945577678

Instagram: flyingdress.photo