Κέρκυρα: Η πατρίδα του Σάκη Ρουβά - Το Akron Beach bar restaurant πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου

Δείτε απίστευτο φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κέρκυρα: Η πατρίδα του Σάκη Ρουβά - Το Akron Beach bar restaurant πρώτο στις προτιμήσεις του κόσμου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα, περνά αρκετά καλοκαίρια ο δημοφιλής τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, μαζί με την σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους: Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα ενώ και η βέρα Κερκυραία Άντζελα Γκερέκου, ταξιδεύει συχνά στη γενέτειρά της μαζί με την μονάκριβη κόρη της, Μαρία.

Το beach bar που ξεχωρίζει στο νησί

Με υπέροχη θέα στη θάλασσα, στη μαγευτική παραλία της Αγίας Τριάδας στην Παλαιοκαστρίτσα της Κέρκυρας, το Akron beach bar restaurant, σε περιμένει για να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Akron Beach Bar

Ξεκινώντας από καφέ, φρέσκους χυµούς και χειροποίητα σνακ, που θα συνοδεύσουν ιδανικά το µπάνιο σου, το Akron είναι ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Το µεσηµέρι στο πλούσιο μενού του, που φέρει την υπογραφή των: chef consultant Αλέξανδρου Πορφύρη και executive chef Γιώργου Παπασημακόπουλου, θα βρεις νοστιμότατες μεσογειακές συνταγές.

Akron Beach Bar

Μεταξύ αυτών τα λαχταριστά πιάτα με βάση το ψάρι, τα θαλασσινά, και όχι μόνο, είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές που ξεχωρίζουν. Το βράδυ στο µπαρ, η λίστα µε τα signature cocktails και τις ετικέτες του ελληνικού και ξένου αµπελώνα θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Akron Beach Bar

Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να απολαύσεις τα λαχταριστικά εδέσματα της κουζίνας του μέχρι αργά το βράδυ σε μια άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Δεν είναι τυχαίο που το Akron αποτελεί έναν all-day δημοφιλή προορισμό για ντόπιους και για ξένους!

Info

09:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Μεσημεριανό:12:00-18:00. Βραδινό:19:30- 23:00

Παραλία Αγίας Τριάδας, Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Τ. +30 26630 41226

Facebook: Akron Beach Bar

Instagram: akronbeachbar

Site: www.akron.gr