Athens View Balcon: Μεσογειακή κουζίνα με θέα την Ακρόπολη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Athens View Balcon: Μεσογειακή κουζίνα με θέα την Ακρόπολη!

Μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία σε περιμένει στον 7ο όροφο του υπέρκομψου ξενοδοχείο «Elia Ermou Athens Hotel», όπου χτυπά η καρδιά του εστιατορίου «Athens View Balcon». Στην χαλαρή και lounge ατμόσφαιρα του εστιατορίου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα ή το δείπνο σου ατενίζοντας τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης κάτω από τον Αττικό ουρανό.

Athens View Balcon

Η κουζίνα του προσφέρει ελληνικά και μεσογειακά πιάτα από επιλεγμένα παραδοσιακά υλικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που φέρουν την υπογραφή του executive chef, Λεωνίδα Βρακά.

Athens View Balcon

Εμείς από το πλούσιο μενού του ξεχωρίσαμε: την ελληνική σαλάτα με γαλομυζήθρα Κρήτης, το «σαγανάκι» μαστέλο, τα spring rolls μπριάμ με κρέμα βολάκι, το φρέσκο καλαμάρι με αγιολί ντιπ με μελάνι σουπιάς και κολοκύθι ψητό, το ριζότο με γαρίδες, μήλο και σέλερι και το ραβιόλι μελιτζάνας με σάλτσα ντομάτας και κρέμα γαλομυζήθρας.

Athens View Balcon

Τις εντυπώσεις έκλεψαν και τα φρέσκα σπιτικά γλυκά όπως: η τάρτα λεμόνι και το cheesecake με φυστίκι Αιγίνης και βύσσινο, που παρασκευάζονται καθημερινά από τον σεφ. Εκτός όμως από τις μοναδικές γευστικές προτάσεις στο εκλεκτού μενού του «Athens View Balcon» θα βρεις δροστικά κοκτέιλ με τις signature προτάσεις των head bartenders, να ξεχωρίζουν.

Highlight του «Elia Ermou Athens Hotel» είναι ο ιδιαίτερος χώρος Jacuzzi-στο roof garden- που θα σου προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.

Athens View Balcon

Info

Ερμού 15-17, Αθήνα

Τ.+30 2103250100

Site: www.eliaermouhotel.com

Facebook: Elia Ermou Athens Hotel