Τάσος Δούσης: 14 εστιατόρια που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε στην Σαντορίνη

Τιμές ισάξιες με τις γεύσεις τους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τάσος Δούσης: 14 εστιατόρια που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε στην Σαντορίνη

Ο δημοσιογράφος - εκδότης, Τάσος Δούσης, έχει καταφέρει με τις "Εικόνες" του να ταξιδεύει τον κόσμο σε μέρη που μπορεί να μην επισκεφθεί και ποτέ. Σε ένα από ταξίδια του με προορισμό την παγκοσμίως γνωστή και πανέμορφη Σαντορίνη πρότεινε, μάλιστα, τα πιο όμορφα και γευστικά εστιατόρια που μπορεί κανείς να δειπνήσει.

Σαντορίνη Μέρος 1ο

IDOL RESTAURANT

Η θέα από το μπαλκόνι του idol εντυπωσιάζει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και να το επισκεφτείς. Το idol είναι ένας χώρος με casual πινελιές και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Εκεί θα βρεις τοπικά εδέσματα όπως η σαντορινιά σαλάτα και η καπνιστή μελιτζάνα, καθώς και πολλά πιάτα με θαλασσινά. Τα πιάτα πέρα από πεντανόστιμα είναι και χορταστικά. Πέρα από τα εκπληκτικά κρεατικά και νόστιμα ορεκτικά όμως, διαθέτει και ειδικό μενού για χορτοφάγους και vegans.

idol σαντορίνη

Επιπλέον, αν βρεθείς εκεί πρωί θα απολαύσεις έναν από τους καλύτερους καφέδες στη Σαντορίνη. Στον χώρο του idol συναντήσαμε και πολλές οικογένειες, καθώς ο χώρος και το μενού είναι φιλικά προς τους επισκέπτες με παιδιά! Η καταπληκτική θέση του, αλλά και η εύκολη πρόσβαση, σε συνδυασμό με το πάθος του προσωπικού για εξυπηρέτηση αναδεικνύουν το idol σ’ ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στη Σαντορίνη.

CALDERA COLLECTION – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ SEVEN ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DESOL

Το φιλόδοξο project υπηρετεί ο executive chef Κώστας Αγγελόπουλος, πλαισιωμένος από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών οι οποίοι εστιάζουν σε δημιουργίες σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο και σε πατροπαράδοτα ψησίματα κρεατικών αλλά και προϊόντων ζύμης, όπως κρέας αντικριστό, χειροποίητες πίτες και καρβέλια ψωμιών, με νέες συνταγές και γεύσεις.

seven σαντορίνη

Το «Seven» steak lounge βρίσκεται στο ξενοδοχείο De Sol παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες εστίασης και relaxing, μιας και στους υψηλής αισθητικής χώρους του έχει διαμορφωθεί roof garden με πισίνα και ξαπλώστρες ενώ υπάρχει και bar με πλούσια και μεγάλη ποικιλία ποτών στο οποίος θα σας εξυπηρετήσει εξειδικευμένος barista, ώστε ο καφές, τα cocktail ή τα ποτά σας να αποτελέσουν μια ολοκαίνουργια και ξεχωριστή εμπειρία.

CHARA BRUNCH & COFFEE

chara

Σαντορίνη Μέρος 2ο

Dear Elie (brunch)

Το Dear Elie είναι ένας μοναδικός χώρος από άποψη αισθητικής και έχει καταπληκτική θέα. Μοναδικές γεύσεις, όλα φρέσκα, ετοιμάζονται εκείνη την ώρα. Το προσωπικό ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό.

dear

Σαντορίνη Μέρος 3ο

ORKOS RESTAURANT

ORKOS RESTAURANT

Alali restaurant

Alali restaurant

FLY AWAY CREATIVE RESTAURANT & BAR (είναι στο ξενοδοχείο WEST EAST SUITES)

FLY AWAY CREATIVE RESTAURANT & BAR

WET STORIES – beach bar restaurant

WET STORIES

Σαντορίνη Μέρος 4ο

PEARL OF CALDERA

PEARL OF CALDERA

Sunset by Paraskevas" Tavern in Ammoudi

Sunset by Paraskevas

SEASIDE – beach bar restaurant

SEASIDE

Solo gelato

Solo gelato

Mia’s restaurant

Mia’s restaurant

Οι αναρτήσεις του Τάσου Δούση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για την Σαντορίνη:

SELENE RESTAURANT

Το εστιατόριο Selene, ή αλλιώς Σελήνη, είναι ένα από τα εξαιρετικά πολυτελή εστιατόρια για να απολαύσεις τη θέα στη Σαντορίνη. Το κτήριο του εστιατορίου ήταν κάποτε μοναστήρι και βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία. Με τον γνωστό σεφ Έκτορα Μποτρίνι στην κουζίνα του εστιατορίου, τα πιάτα διαθέτουν μοναδικές και πρωτότυπες γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Το Selene είναι από τα πιο ιδιαίτερα εστιατόρια στη Σαντορίνη. Κρατάει ψηλά τον πήχη και η εμπειρία σου εκεί θα σου μείνει αναμφισβήτητα αξέχαστη.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς καθώς και στο Tik Tok του!