Ετοίμασε βαλίτσες: Σούπερ νέα προσφορά από την Ryanair λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Τρέξε να προλάβεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Unsplash.com
Unsplash.com

Τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες και ομορφότερες περιόδου του χρόνου για να ταξιδέψει κανείς… Μάλιστα τώρα που σιγά σιγά τα ταξίδια επανέρχονται στους κανονικούς τους ρυθμούς, μετά τους πολλούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα καλύτερα από αυτά των δύο τελευταίων χρόνων.

Επίσης, φέτος αναμένεται να επαναλειτουργήσουν οι πασίγνωστες χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης που τα προηγούμενα χρόνια έμειναν κλειστές ή υπολειτούργησαν λόγω της πανδημίας.

Γι αυτό και η Ryanair κάνει μια super προσφορά για όσους θέλουν να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων σε...

...δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς! Για την ακρίβεια σου δίνει 15% έκπτωση στις πτήσεις που θα προγραμματίσεις για Ιανουάριο! Μην σκας, ακόμα στολισμένα θα είναι!

Ryanair Χριστούγεννα

Ο προορισμός που αξίζει για την συγκεκριμένη περίοδο:

Βιέννη Χριστούγεννα
Travelstyle.gr

Ένα ταξίδι στην Βιέννη, στα απίστευτα παλάτια, τις απίστευτες αγορές και με τη συντροφιά της ζεστής σοκολάτας μοιάζει ονειρικό.

Είναι πλήρως ταυτισµένη µε το ένδοξο παρελθόν και την κουλτούρα της. Επίσης, τα σύγχρονα µουσεία και οι γεύσεις της είναι κάποια από πράγματα που εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Ειδικά στην πιο χαρούµενη γιορτή του χρόνου δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Προσφέρει µια µοναδική εµπειρία στον επισκέπτη και την θυµάστε για πολλά χρόνια!

Πού να μείνετε:

MotelOne: σύγχρονο motel με στυλάτα δωμάτια, 10′ από το κέντρο της πόλης, www.motel-one.com

Ruby Marie Hotel Vienna: Σύγχρονα δωμάτια με vintage έπιπλα, δίπλα στα αξιοθέατα της πόλης, www.ruby-hotels.com

Starlight Suiten Hotel Renngasse: στο κέντρο της πόλης, με σάουνα και γυμναστήριο, starlightsuitensalzgries.h-rez.com/