Η Κατερίνα Ζαρίφη ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ: \"Πέρασα... καραμπινάτη ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Ήμουν αρκετά κιλά παραπάvω\"

Η Κατερίνα Ζαρίφη ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ: \

Για τις δύσκολες στιγμές τοσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη.


Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαία εφημερίδα, αναφέρθηκε στην εποχή που έκανε πρωινή εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά στον ΑΝΤ1 και στον ρατσισμό που δέχθηκε για τα κιλά της.


Για τα δύσκολα που έχει περάσει, όπως τη μεγάλη της ήττα στην τηλεοπτική αρένα, όταν μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, το Σεπτέμβριο του 2008, κλήθηκαν να παρουσιάσουν τον Πρωινό Καφέ στον ANT1, μίλησε η Κατερίνα Ζαρίφη.


«Το πιο βαρύ που είχαμε ακούσει ήταν ότι "δεν πρέπει να βγαίνουμε στην τηλεόραση, γιατί προκαλούμε αηδία" και προφανώς αναφέρονταν στα κιλά μας. Ήμουν στα βαρύτερά μου τότε, με αρκετά κιλά επιπλέον και είχα περάσει καραμπινάτη κατάθλιψη. Κι αν όχι κατάθλιψη, μελαγχολία. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, καθώς γνώριζα την πηγή του προβλήματος. Εάν ξαναγύριζα πίσω και μου δινόταν πάλι η ευκαιρία, θα μιλούσα. Πρώτο βιολί δεν σημαίνει ότι έχω καμαρίνι και άνθρωπο που με βάφει. Πρώτο βιολί σημαίνει ότι δημιουργώ μια καλή ομάδα που με πλαισιώνει. Το πρώτο βιολί συντονίζει μια καλή ορχήστρα. Δεν λέω ότι έφταιγε κανείς, αλλά από το άγχος και τη ζαλούρα φρικάρεις, δεν ξέρεις ποιες είναι οι προτεραιότητές σου. Ήταν λάθος ο χειρισμός μας τότε. Όποιος, λοιπόν, βγαίνει μπροστά ας διασφαλίσει τι θα πει, με ποιον θα το πει. Η επάνδρωση του "σκάφους" είναι σημαντική, γιατί έτσι κι αλλιώς επιτυχία κάνουν οι παρέες».