Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: \"Δεν κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με την Φαίη...\" - Τι συνέβη;

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει: \
Πρεμιέρα χθες για το 2NightShow του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 και η βραδινή εκπομπή ξεκίνησε με αποκαλύψεις από τον καλεσμένο, Γιώργο Λιάγκα.

Όπως ήταν φυσικό η συζήτηση των δύο ανδρών οδηγήθηκε σε θέματα… γάμου και παιδιών και εκεί ο παρουσιαστής του «Πρω1νού» υπήρξε αποκαλυπτικός για τη σχέση του με τη Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε ο παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα πολύ συχνά κοιμούνται χωριστά, καθώς ο μικρός τους γιος έχει μεταφερθεί στον κάτω όροφο του σπιτιού μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του και η Φαίη κοιμάται μαζί τους, γιατί δεν μπορεί να τους νιώθει μόνους τους.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι όταν μπαίνουν παιδιά στη ζωή του ζευγαριού, όλα αλλάζουν και όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης. Αυτό αποκαλύπτοντας πότε τσακώθηκε για τελευταία φορά με τη σύζυγο του και συμπαρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά.

«Πριν 2-3 μέρες. Ο λόγος είναι τα παιδιά δεν υπάρχει άλλος λόγος. Για το ζευγάρι τα παιδιά είναι διαλυτικό στοιχείο. Όποιος λέει το αντίθετο, λέει ψέματα. Το μεγάλωμα των παιδιών και οι ισορροπίες που διαμορφώνονται στο ζευγάρι μπορούν να τινάξουν ένα γάμο στον αέρα. Να σου πω τι έγινε προχθές: Ο Γιάννης βλέπει πολλά dvd. Εγώ του έβαλα μία ταινία, παρότι δεν κάνει να βλέπει πάνω από μισή ώρα, στη συνέχεια τσακώθηκε με το μικρό και τον έβαλε η Φαίη τιμωρία. Εγώ επειδή τον λυπήθηκα, πήγα στο δωμάτιό του και καταλήξαμε να τσακωθούμε μεταξύ μας», αποκάλυψε ο παρουσιαστής, γελώντας.

joytv.gr