Σκορδά - Σπυροπούλου: Όλο το παρασκήνιο από την συνάντηση στο θέατρο! Η Φαίη δεν ήθελε να κάτσει δίπλα στην Κωνσταντίνα!

Σκορδά - Σπυροπούλου: Όλο το παρασκήνιο από την συνάντηση στο θέατρο! Η Φαίη δεν ήθελε να κάτσει δίπλα στην Κωνσταντίνα!
Από το περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα.

Την ίδια πρόσκληση και την ίδια... έμπνευση είχαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η Φαίη Σκορδά και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού και οι δύο αποδέχτηκαν το κάλεσμα για τη θεατρική παράσταση “Μάνα κουράγιο” της Ζωής Λάσκαρη στην “Αθηναΐδα”. Και μέχρι εδώ όλα καλά, αφού την ώρα που έμπαιναν στο θέατρο δεν συναντήθηκαν καν, όταν, όμως, έφτασε η στιγμή να καθίσουν στις θέσεις τους τότε βλέποντας ότι τις είχαν τοποθετήσει πλάι-πλάι δεν έδειξαν ιδιαίτερη χαρά γι' αυτό... “Μάρτυρας” το YOU που βρέθηκε εκεί και κατέγραψε καρέ-καρέ την αμηχανία αλλά και την αντίδραση των δύο κυριών όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες η μία με την άλλη και μοιραία έγιναν... δύο ξένες στον ίδιο χώρο.

364205

Η οικοδέσποινα του “Σπίτι μου σπιτάκι μου” στον ALPHA έφτασε νωρίτερα στο θέατρο, περίπου στις 8.30, και μπήκε σχεδόν αμέσως στην αίθουσα συνοδευόμενη από την υπεύθυνη καλεσμένων της εκπομπής της Ντέμυ Φιντιρίκου. Η Φαίη ήρθε λίγο αργότερα, περίπου στις 9.30, μαζί με την ξαδέλφη της Αλεξάνδρα Ασλανίδου. Ο ταξιθέτης τής έδειξε τη θέση της, που ήταν ακριβώς δίπλα στην Κωνσταντίνα, εκείνη, όμως, παρέμεινε αρκετή ώρα όρθια και με το μάτι της έψαχνε κάποια κενή καρέκλα σε άλλη σειρά –προφανώς– για να μην πέσει face to face μαζί της... Οι υπόλοιπες θέσεις, όμως, ήταν όλες πιασμένες, έτσι η Φαίη έκανε το γύρο του θεάτρου για να καταλήξει πάλι μπροστά στην ίδια, περνώντας, ωστόσο, μπροστά από την Κωνσταντίνα.

Η αμηχανία και των δύο γυναικών ήταν εμφανής, τα χαμόγελα -ελέω φωτογράφων- παγωμένα, και παρόλο που οι θέσεις τους ήταν δίπλα-δίπλα ανάμεσά τους έβαλαν την Ιλεάνα Μακρή, προκειμένου να μην πλησιάσει καν η μία την άλλη. “Δεν θέλω να κάνω τσίρκο, δεν απαντώ”, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στους δημοσιογράφους που τη ρώτησαν για τη συνάντησή τους αυτή, ενώ η Φαίη Σκορδά σχολίασε: “Μια χαρά μιλήσαμε και χαιρετηθήκαμε!”...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!


you-cover-132