H Ελιάνα \"καρφώνει\" την Μενεγακη : \"Με την Τζένη νιώθω ομάδα, ενώ με την Ελένη δεν υπήρχε αυτό\"

H Ελιάνα \
Την γνωρίσαμε μέσα από το πλατό της Ελένης Μενεγάκη και την εκπομπή της στον Alpha, φέτος συνεργάζεται με την Τζένη Μπαλατσινού στο Jenny Jenny και όλη μέρα τρέχει... Ο λόγος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου που εδώ και οκτώ μήνες έχει στη ζωή της ένα μικρό πλασματάκι -την κόρη της- που την κάνει να χαμογελά 24 ώρες το 24ωρο!

Και μπορεί να μην μας αποκαλύπτει ακόμη το όνομα της μπέμπας (δεν έχει γίνει η βάφτιση της μικρής), δεν διστάζει να δηλώσει όμως πως το μωρό την έκανε να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές της. Άσε που λίγο μετά τη γέννα... η Ελιάνα έκλαιγε όλη την ώρα “Έκλαιγα όλη την ώρα, αλλά ήταν μάλλον δάκρυα ευτυχίας παρά κατάθλιψης”, δήλωσε μιλώντας και για τις περιπτώσεις των γυναικών που παθαίνουν επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Ελιάνα πάντως, παραμένει η χαρά της ζωής και δεν έχει παρά να το ανακαλύψεις και εσύ....

Μια ακόμη χρονιά στην τηλεόραση σε διαφορετικό concept αυτήν τη φορά. Τι σου αρέσει περισσότερο στο Jenny Jenny;

“Είναι μια εκπομπή που αγάπησα από την πρώτη στιγμή, με μια παρουσιάστρια που πάντα ήθελα να συνεργαστώ. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα εξαιρετικά φρέσκο, νεανικό και ιδιαιτέρως ποιοτικό τηλεοπτικό προϊόν, με αισθητική, εικόνα και θεματολογία που το κάνει να ξεχωρίζει απ’ οτιδήποτε άλλο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση. Αν πρέπει όμως να διαλέξω μόνο ένα πράγμα που μου αρέσει περισσότερο, αυτό είναι σίγουρα οι άνθρωποι. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες, έχω την ευλογία να συνεργάζομαι με πολύ αξιόλογους ανθρώπους”.

Πώς είναι η συνεργασία με την Τζένη Μπαλατσινού και όλη την ομάδα στην εκπομπή; Και πώς ήταν η συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη;

“Με την Τζένη και όλη την ομάδα του Jenny Jenny ένιωσα πως συνεννοούμαι από την πρώτη κιόλας συνάντηση, μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε κοινά σημεία αναφοράς, θέλουμε όλοι να πάμε την εκπομπή πως μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Αυτό δεν το ένιωθα όταν πρωτοξεκινούσα στην Ελένη, ήμουν «ξένο σώμα». Βέβαια τώρα δεν σου κρύβω πως την ίδια την Ελένη αλλά και πολλούς από τους παλιούς μου συνεργάτες τους θεωρώ οικογένειά μου, πράγμα που προφανώς θέλει χρόνο για να συμβεί με την νέα ομάδα”.

tlife.gr