Κατερίνα Καινούργιου: Μετά από τον χαμό για τις φωτογραφίες στο Instagram, η...απάντηση

Κατερίνα Καινούργιου: Μετά από τον χαμό για τις φωτογραφίες στο Instagram, η...απάντηση
Η κίνηση της να «εξαφανίσει» από την προσωπική της σελίδα στο Instagram τις φωτογραφίες της δίχρονης σχέσης της, αντί να «λύσει» το ζήτημα τροφοδότησε το μυστήριο γύρω από την προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για την παρουσιάστρια του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου που το πρωί έγινε θέμα συζήτησης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρω1νό», με τον Γιώργο Λιάγκα, τη Σάσα Σταμάτη και τον Άρη Καβατζίκη να δίνουν ο καθένας μία διαφορετική πτυχή της συγκεκριμένης κίνησης.

Την αρχή έκανε μία λεπτομέρεια που έβαλε στη συζήτηση ο Καβατζίκης, αναφέροντας ότι και ο πρώην σύντροφος της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, προχώρησε στην ίδια ακριβώς κίνηση στο δικό του Instagram.

«Εμένα αυτό μου κάνει καψούρα», σχολίασε με τον δικό της, κάπως τραχύ τρόπο, η Σάσα Σταμάτη,συνεχίζοντας: «Μιλάνε, γουστάρονται, αλλά η δικιά μας έχει τσιτώσει»…

«Κανένας από τους δύο δεν έχει αποκλείσει ένα ενδεχόμενο να ξαναβρεθούν», σχολίασε ο Καβατζίκης,ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας επιχειρώντας να ερμηνεύσει το γιατί κάποιος «εξαφανίζει» ένα κεφάλαιο της ζωής του από τα social media, σχολίασε: «Όταν έχεις μια καινούρια σχέση δεν είναι ωραίο να βλέπει φωτογραφίες της πρώην σου».

joytv.gr