Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει μετά από καιρό για τα παιδιά της αλλά και τη μικρή Μαρίνα

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει μετά από καιρό για τα παιδιά της αλλά και τη μικρή Μαρίνα
Είναι ευτυχισμένη!

Η Ελένη Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Madame Figaro και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδιά της και την οικογένειά της. Πώ νιώθει που απέκτησε ακόμα ένα μωράκι;

«Ήταν μια βαθιά επιθυμία μας και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που αυτό το πλασματάκι ήρθε στη ζωή μας και συμπλήρωσε την οικογένεια μας».

Είναι πολύ προστατευτική με τα παιδιά της; «Προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου ότι όλοι πρέπει να κάνουμε τα λάθη τους. Και όλοι μας να μαθαίνουμε μέσα από αυτά. Αυτή είναι δυστυχώς μία γνώση που δεν μεταδίδεται. Μήπως το ίδιο δεν έκανε η οικογένεια μας με εμάς; [...] Αλλά τελικά όλοι κάναμε λάθη και όλοι πληρώσαμε το κόστο των επιλογών μας. Το ίδιο θα γίνει και με τα παιδιά μας».

Πώς νιώθει που τα μέσα ασχολούνται τόσο πολύ με την προσωπική της ζωή; «Επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά πιστεύω πως έχω μάθει να χειρίζομαι με ψυχραιμία τα περισσότερα χτυπήματα. Αν όμως κάτι έχει να κάνει με τα παιδιά μου, αν μπορεί να τα επηρεάσει σοβαρά και να δημιουργήσει προβλήματα στη ζωή τους, ανάλογα με την ηλικία που βρίσκονται, τότε εκεί τα πράγματα αλλάζουν. Οι περισσότεροι (δικοί μου ανθρωποι) δεν θέλουν να έχουν κάποια σχέση με όλα αυτά. Και δεν υπάρχει λόγος να έχουν. Επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της δουλειάς που προβάλλεται μέσα από τη τηλεόραση τα τελευταία 20 χρόνια δεν σημαίνει πως και όσοι βρίσκονται δίπλα μου, τα παιδιά μου, ο άνθρωπος μου, οι γονείς μου, ο άδερφος μου πρέπει να ποζάρουν σ' ένα φακό ή ότι τους είναι ευχάριστο».

faysbook.gr