Δες πώς φόρεσε τις over-the-knee μπότες η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες για το look της!

Δες πώς φόρεσε τις over-the-knee μπότες η Ελένη Μενεγάκη - Όλες οι λεπτομέρειες για το look της!
Όλες οι τηλεοπτικές εκπομπές έχουν μπει πλέον σε... ρυθμούς Χριστουγέννων και φυσικά, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Το πλατό είναι στολισμένο με χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπερά στολίδια και για σήμερα, Τρίτη, η Ελένη μας επιφύλασσε μια ακόμη "γιορτινή" έκπληξη: Το look της! Τι φόρεσε η όμορφη παρουσιάστρια και πώς μας προτείνει να υιοθετήσουμε το πιο hot shoe trend της σεζόν;



Μίνι φόρεμα Axel σε γραμμή άλφα, με βολάν στα πλαϊνά(βρες το εδώ), ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο Sante Shoes(βρες τις μπότες εδώ) και εντυπωσιακά κοσμήματα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη επέλεξε για σήμερα η Ελένη, μαζί με τη στιλίστριά της, Τζώρτζια Συναχέρη, πραγματοποιώντας μια από τις ωραιότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις της για φέτος. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα... κόκκινο στέμμα με glitter, δίνοντας έτσι μια χριστουγεννιάτικη νότα στο όλο outfit!

Queen Tip: Ο πιο ιδανικός τρόπος για να φορέσεις τις μπότες πάνω από το γόνατο άφοβα, είναι αυτός που προτείνει η Ελένη. Συνδύασε τις με ένα μίνι φόρεμα κι ένα statement κόσμημα, για μια glamorous εμφάνιση που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

 

queen.gr/