Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συνεργάτιδα της Μενεγάκη αποκαλύπτει: "Δουλεύω σαν το σκυλί και δεν έχω καταφέρει να..."

Συνεργάτιδα της Μενεγάκη αποκαλύπτει: \
News 09.12.2015 13:22
Η Κατερίνα Ζαρίφη συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι στην «Ελένη» και είμαι καλά (γέλια)! Και η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε χάσει τον λογαριασμό... Και εγώ και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας είμαστε οι... συνταξιούχοι της εκπομπής. Ξέρεις, ακολουθούμε ένα σουηδικό μοντέλο εκπομπής…» τόνισε στο TV Έθνος.

-Δηλαδή;

«Το κάνουμε όπως στη Σουηδία που τα ίδια πρόσωπα είναι με τον ίδιο παρουσιαστή για 25 χρόνια στον αέρα. Έτσι όπως το ακούω αυτό που μου λες να το πάρω σαν απειλή (γέλια); Δεν ξέρω, πάντως, εμείς θα μείνουμε εκεί για πάντα με την Ελένη (γέλια).»

-Κάθε χρόνο υπογράφεις νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha για να είσαι στην εκπομπή. Έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να σκεφτείς... «πάλι τα ίδια»;

«Θα σου πω ψέματα αν δεν σου πω ότι δεν σκέφτομαι κάθε φορά που είναι να το πάμε και πάλι από την αρχή το αν έχουμε να δώσουμε κάτι νέο, όμως αυτή η εκπομπή είναι το σπίτι μου.»

-Νιώθεις μια ασφάλεια; Οτι είσαι σε θέση να γνωρίζεις το ποιος κάθεται δίπλα σου και το τι μπορεί να αντιμετωπίσεις;

«Το θετικό κλίμα είναι σημαντικό στις μέρες μας. Τώρα που έχουν αλλάξει τα πάντα γύρω μας, τώρα που όλοι εμείς είμαστε πια η γενιά των 700 ευρώ της τηλεόρασης, είναι καλό να δουλεύεις με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και αγαπάς, γιατί αυτό σου μένει στο τέλος...»

-Να υποθέσω πως με τη διαχείριση χρημάτων και με τον... κουμπαρά δεν είχες ποτέ καλή σχέση.

«Ποτέ, στ’ ορκίζομαι, γι’ αυτό και δουλεύω σαν το σκυλί από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν έχω καταφέρει να έχω ούτε μια τόση δα καβατζούλα.»
gossip-tv.gr

Share