\"Φόρτωσε\" ο Ουγγαρέζος με την Σπυροπούλου... \"Αυτό που είδα είναι απαράδεκτο\"!

\
«Είναι γνωστό ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευνοημένη στον Alpha, είναι ξεκάθαρο! Τόσα χρόνια δεν μιλάει ένας άνθρωπος»!

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Δημήτρης Ουγαρέζος το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής είδε αποσπάσματα από τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο "Όλα πρώτη φορά". Ο παρουσιαστής, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα απέφυγε να απαντήσει σε όλες τις "δύσκολες" ερωτήσεις που της έκανε η Δούκισσα Νομικού, ξέσπασε και μίλησε έξω από τα δόντια, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί:

«Φορτώνω πολύ! Συγγνώμη που θα χαλάσω το ωραίο σας το κλίμα! Αυτό που είδα είναι απαράδεκτο! Αυτό το υφάκι... να μην ξεχνάμε κάποια πράγματα. Μπράβο στη Δούκισσα για τις ερωτήσεις της. Ο Θέμος φάνηκε λίγος σε αυτή τη συνέντευξη αφήνοντας τη Δούκισσα να βγει μπροστά και πει τις δύσκολες ερωτήσεις, αλλά δεν την κάλυψε κιόλας. Για μένα είναι απαράδεκτο αυτό. Δεν θα κρίνω συναδέλφους, δεν θα πω αν είναι καλή ή κακή στη δουλειά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

Αυτό το υφάκι από έναν άνθρωπο που είναι 4 χρόνια στην τηλεόραση -είναι γνωστό ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ευνοημένη στον Alpha, είναι ξεκάθαρο, ας το πω εγώ αφού δεν το λέει κανείς και είναι ξεκάθαρο ότι έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν παρακολουθείς την εκπομπή της και κάνει αυτές τις φοβερές παύσεις- γιατί δεν τα λέμε ρε παιδιά; Άμα τη δω έξω θα της τα πω -δεν μας αφήνει να την πλησιάσουμε κιόλας. Τόσα χρόνια δεν μιλάει ένας άνθρωπος»!

Το καλύτερο ήρθε στο τέλος, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θυμήθηκε ότι είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Ξέρεις τι θυμήθηκα; Είμαι καλεσμένος στην εκπομπή της στις 19 του μήνα! Εγώ δεν τα παίρνω πίσω αυτά που λέω! Λέω αυτά που πιστεύω»...



zappit.gr