Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε ο Λιάγκας εναντίον Αμβρόσιου: "Είναι σε παράκρουση... Να πάει να..." (Video)

Ξέσπασε ο Λιάγκας εναντίον Αμβρόσιου:
News 10.12.2015 12:45
Follow us on Google News

«Στην Ιερά Σύνοδο αποκαλούν τους συναδέλφους τους με γυναικεία ονόματα, η Λέλα, η Λούλα... Να καλέσει ο Αρχιεπίσκοπος μια Ιερά Σύνοδο και να αντιμετωπίσει αυτόν τον άνθρωπο όπως πρέπει»!

Μετά από το ομοφοβικό παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, οι αντιδράσεις ήταν πολλές, όπως ήταν φυσικό. Με το συγκεκριμένο θέμα ξεκίνησε το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας πήρε πρώτος τον λόγο για να εκφράσει την οργή του για το σκοταδιστικό κείμενο του Μητροπολίτη.

«Θα πρέπει να αρχίσει ο κ. Αμβρόσιος από την Ιερά Σύνοδο. Να πάει στην Ιερά Σύνοδο και να αρχίσει να φτύνει, δεν είναι ανάγκη να κοιτάξει και πολύ γύρω του. Είναι σε τέτοια παράκρουση ο κύριος, δεν μπορείς να πάρεις σοβαρά το θέμα. Αυτό δεν είναι σκοταδισμός, δεν είναι Μεσαίωνας. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι προτρέπει το ποίμνιο, τους πιστούς να τους φτύσουν, να τους εξευτελίσουν, προτρέπει σε χειροδικία! Δείρτε τους! Ξεβρακώστε τους! Αυτό πια ξεπερνά κάθε όριο σκοταδισμού, φασισμού κλπ...

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμάρτημα, είναι κάτι που συμβαίνει δίπλα μας, τους αγαπάμε. Επιστημονικά, το 13% των ανθρώπων είναι ομοφυλόφιλοι. Στις τάξεις της εκκλησίας η ομοφυλοφιλία εγγίζει το 50%. Στην Ιερά Σύνοδο είναι της πάσης γνωστό ότι αποκαλούν τους συναδέλφους τους με γυναικεία ονόματα, η Λέλα, η Λούλα, η έτσι κι αλλιώς. Για μένα δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι που κηρύσσουν τον σκοταδισμό, το μίσος και τον αλληλοσπαραγμό να κρατούν τις θέσεις τους. Ας βγει ο δημοκράτης Αρχιεπίσκοπος να καλέσει μια Ιερά Σύνοδο και ας αντιμετωπίσει αυτόν τον άνθρωπο όπως πρέπει. Δεν μπορεί ο καθένας να βγαίνει και να λέει ότι θέλει».


zappit

Share