Τίτλοι τέλους για Ιωάννου - Χοψονίδου: Για ποιον λόγο δεν είναι πλέον ζευγάρι;

Τίτλοι τέλους για Ιωάννου - Χοψονίδου: Για ποιον λόγο δεν είναι πλέον ζευγάρι;
Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου.

Δημοσίευμα του περιοδικού «People» ήθελε τον ηθοποιό και την αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου να μην είναι πλέον ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό.

iwannoy

Μάλιστα υποστήριζε πως τα πρώτα «σύννεφα» στη σχέση τους εμφανίστηκαν στα τέλη του Νοέμβρη, με αποτέλεσμα ο Μάνος Ιωάννου να αραιώσει τις εμφανίσεις του στο σπίτι της Βαλέριας στη Νέα Σμύρνη, προτιμώντας να διανυκτερεύει στο δικό του, στον Άλιμο.

Σήμερα, νέο δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστηρίζει τα ίδια, αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον λόγο που οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

iwannoy 2

Όπως αναφέρει, ο χωρισμός τους ήταν απόφαση του Μάνου Ιωάννου, καθώς τον τελευταίο καιρό υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, οι solo εμφανίσεις του ηθοποιού, όπως πριν από λίγες μέρες στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας Άλλος Κόσμος», αλλά και σε εκείνη της θεατρικής παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, Τι Σου Κάναμε;», ρίχνουν λάδι στη φωτιά της φημολογίας!

iwannoy 3

Να αναφέρουμε τέλος, πως ο ηθοποιός και η Βαλέρια Χοψονίδου, έγιναν ζευγάρι τον περασμένο Μάρτιο, λίγο μετά τον χωρισμό του Ιωάννου από την Ναταλία Γερμανού.Αν και αρχικά αρνήθηκαν το ειδύλλιο, δεν άργησε να έρθει η στιγμή που το παραδέχθηκαν και, μάλιστα, με κοινές φωτογραφίες στα social media και δημόσιες εμφανίσεις.

Στις 18 του Σεπτέμβρη που μας πέρασε, η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία από ένα ταξίδι με τον Μάνο στο Παρίσι, ενημερώνοντας ότι συμπλήρωσαν δέκα μήνες σχέσης, ενώ στις 13 Οκτωβρίου έκαναν την πιο πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους, στην πρεμιέρα της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι Για Όλα».

star