\"Είναι κρίμα για την εικόνα της που δεν...\": Ποιος \"καίει\" την Μενεγάκη; - Αποκάλυψη στενού συνεργάτη της!

\
Μία απορία που διατυπωνόταν κυρίως τα χρόνια πριν την κρίση όπου τα μεγάλα σόου στην ελληνική τηλεόραση ζούσαν ημέρες δόξας ήταν γιατί η Ελένη Μενεγάκη δε δοκίμαζε τις δυνάμεις της σε μία τέτοια εκπομπή στην prime time ζώνη.
Όποτε είχε ερωτηθεί, η ίδια είχε ξεκαθαρίσει πως δεν «καίγεται» για κάτι τέτοιο κι είναι ευχαριστημένη με το μαγκαζίνο που παρουσιάζει εδώ και παραπάνω από 20 χρόνια.

Δείτε ακόμη: Δείτε την απίστευτη τούμπα της Ελένης με τον Μάρκο Σεφερλή! (Video)

Ο Γιώργος Ασημινάκης, ο οποίος βρίσκεται στην ιδιωτική τηλεόραση από το ξεκίνημά της κι είναι ο πιο γνωστός floor manager σε δηλώσεις του στο oneman μίλησε τόσο για την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση που φέτος κλείνει 26 χρόνια ζωής όσο και για το μεγάλο βήμα που δεν τόλμησε ποτέ η λατρεμένη παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά την Μενεγάκη πριν τις πλαστικές στη μύτη, μάτια, άνω χείλος και στήθος!

«Χαιρόμουν πάντα να συνεργάζομαι με επαγγελματίες και ανθρώπους που άκουγαν αυτά που είχες να τους πεις. Όπως και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δικαίως είναι πρώτη σε αυτό που κάνει και είναι κρίμα που δεν ανέλαβε και κάποια άλλα μεγάλα πρότζεκτ για μπορέσει να αναβαθμίσει την εικόνα της. Χαιρόμουν και χαίρομαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Σήμερα στα περισσότερα πρότζεκτ δουλεύω σαν ρομπότ. Πηγαίνω, κάνω τη δουλειά μου, παίρνω τα λεφτά για να μπορέσω να ζήσω και φεύγω».

Δείτε ακόμη: Σπάνιες φωτογραφίες απο τον πρώτο γάμο της 20 χρονης Ελένης Μενεγακη!!!

womenonly