\"Την τρως κανονικότατα...\" - Έξω φρενών ο Λιάγκας με τον Στιβακτάκη!

\
«Είμαι άντρας και βγαίνω και λέω τη γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω»!
Ο sexy Κρητικός αγρότης, Στάθης Στιβακτάκης, έχει αφήσει τα όρη και συνεχίζει την πορεία του στο χώρο της showbiz. Στην φωτογράφιση αλά χίπστερ μοντέλο στο τεύχος του Down Town που κυκλοφορεί, ο Στάθης τα βάζει με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε "αμόρφωτος" και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;».

Δείτε ακόμη: Η χυλόπιτα του Στιβακτάκη στην Ντορέττα – «Ας περάσουμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον»

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του με αυτά που διάβασε και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Ψωνίστηκε αυτός ο άνθρωπος και κάνει φωτογραφίσεις και βγαίνει και λέει ότι δεν τον ενδιαφέρουν. Κάθισε και βάφτηκε όμως και κάνει φωτογράφιση σαν μοντέλο. Είπα στο κοινωνικό πλαίσιο ότι είναι αμόρφωτος και είναι, εκ του αποτελέσματος δεν ξέρει να χειριστεί τα media. Λέει ότι τον καλέσαμε στην εκπομπή. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή. Είμαι άντρας και βγαίνω και λέω τη γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω. Εγώ δεν το κάλεσα ποτέ. Δεν ήθελα να τον παίξω ούτε καν σαν θέμα. Είχα πει ότι είναι ένας ταλαίπωρος που θα τον ξεσκίσουν τα μέσα. Όταν είχε πάει στον Γιώργο Παπαδάκη, πήγαν οι συνεργάτες μου και του είπαν "θες να έρθεις πάνω στον Λιάγκα να τα βρείτε"; Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή! Συγγνώμη Στιβακτάκη μου αλλά την… τρως κανονικότατα από τα μέσα! Σε έχουν ξεσκίσει»!

Δείτε ακόμη: Λιάγκας εναντίον Στιβακτάκη: «Επειδή εγώ είμαι άντρας θα του απαντήσω…» – Η ένταση μετά τις δηλώσεις του Κρητικού!

zappit