Την έκανε πάλι η Ελένη! Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Καινούργιου On air!

Την  έκανε πάλι η Ελένη! Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της Καινούργιου On air!
Από αλλού ίσως να το περίμενε και από αλλού τής ήρθε της Κατερίνας της Καινούργιου. Για την ακρίβεια, της ήρθε από την Ελένη τη Μενεγακη.
Το Λενιώ, στο κλείσιμο της εκπομπής της, που για ακόμα μία φορά άργησε να τελειώσει, ζήτησε συγνώμη από το "Λόγω TiVis", ενώ υποσχέθηκε οτι από την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι τυπική στους χρόνους και δεν θα "τρώει" από τους επόμενους.
Κι εκεί που ζητούσε "συγχωροχάρτι" από την Καινούργιου, τσουπ το έκανε και το κουτσομπολιό της.!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό!!! Έτσι ξεκίνησε η Μενεγάκη την καριέρα της – Δείτε την πρώτη φορά βίντεο με την Ελένη, γλάστρα σε clip του….Αντύπα!!!

Η Ελένη, λοιπόν, δε δίστασε να "καρφώσει" την Καινούργιου ότι αν και ελεύθερη, όπως δηλώνει, συνέχεια στέλνει sms. Είναι, επέμενε η Μενεγάκη, με ενα κινητό στο χέρι πριν ξεκινήσει η εκπομπή και αναρωτήθηκε - δικαιολογημένα - αν έτσι κάνουν οι ελεύθερες. Να στέλνουν δηλαδή όλη την ώρα μηνύματα.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η προειδοποίηση στην Καινούργιου

Μάλιστα, ζήτησε - πάντα on air - από την Καινούργιου με το νέο χρόνο να της πει τα πάντα για τα προσωπικά της. Πάντως, πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον "πάγο" ανάμεσα σε Καινούργιου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να έχει λιώσει και οι δύο πρώην να ανταλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους.

βρε λες;

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει ανοιχτά στην Μενεγάκη – Χώρισε τελικά;