Ο Λιάγκας ξεσπά κατά της εκκλησίας: \"Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα...\" (Video)

Ο Λιάγκας ξεσπά κατά της εκκλησίας: \
«Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα. Δεν πιστεύω τους φορείς της Εκκλησίας, γελώ μαζί τους».

Μετά τη δήλωση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ότι η ομοφυλοφιλία είναι εκτροπή από τη ζωή, ήρθε η σκληρή απάντηση του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής πήρε σαφή θέση στο θέμα και μίλησε έξω από τα δόντια για τον σημερινό ρόλο της Εκκλησίας.

«Αν τον προσέξατε τι είπε, ότι η Εκκλησία έχει κάποια πιστεύω που σου λέει ότι το δικό μας ακροατήριο αυτά θέλει να ακούσει, άρα εμείς αυτό οφείλουμε να πούμε. Να πούμε μερικές αλήθειες, όλοι έχουν την πελατεία τους και η Εκκλησία είναι και μια μπίζνα. Πάνε γράφουνε τις περιουσίες τους στην Εκκλησία... Οφείλουμε λοιπόν την μπίζνα αυτή να την επεκτείνουμε κιόλας. Ως μπίζνα πρέπει να ξέρουμε ότι το ακροατήριό μας θα μείνει πιστό σε μας.

Γιατί θεωρείτε την ομοφυλοφιλία εκτροπή όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ομοφυλοφιλία ανθεί στους κόλπους της Εκκλησίας; Με γυναικεία ονόματα αποκαλούνται, γιατί δεν τους ξυρίζουν; Άρα δεν το θεωρούν εκτροπή και άρα λένε πράγματα που δεν πιστεύουν για να διατηρήσουν τη μπίζνα! Το σύμφωνο συμβίωσης τους χαλάει την πιάτσα!

Στο όνομα της εκκλησίας έχουν διαπραχθεί τα μεγαλύτερα εγκλήματα στον κόσμο. Ο λόγος της εκκλησίας είναι μισαλλόδοξος. Η εκκλησία δεν κηρρύσει αγάπη. Η εκκλησία κηρρύσει παγκοσμίως μίσος και φανατισμό. Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά δεν πιστεύω τους φορείς της Εκκλησίας, γελώ μαζί τους»!


zappit