Αντωνία Καλλιμούκου- Θοδωρής Μισόκαλος: Η πρώτη τους Πρωτοχρονιά μαζί!

Αντωνία Καλλιμούκου- Θοδωρής Μισόκαλος: Η πρώτη τους Πρωτοχρονιά μαζί!
To celebrity ρεπορτάζ τους θέλει να πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως ζευγάρι στην Κάρυστο και να υποδέχτηκαν μαζί, ερωτευμένοι το νέο έτος.

Δείτε ακόμη: Αντωνία Καλλιμούκου – Θοδωρής Μισόκαλος: Σε νέα τρυφερά τετ-α-τετ! Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ο Θοδωρής Μισόκαλος, αδελφός της Ελένης Μενεγάκη και η Αντωνία Καλλιμούκου, πρώην συνεργάτις της παρουσιάστρια πέρασε τις φετινές γιορτές μαζί και μετά από έναν «κατακλυσμό» μηνυμάτων και υπονοούμενων στα social media, υπήρξε και μία φωτογραφία που δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας με ένα επίσης «αδιαπραγμάτευτο» στην ουσία του μήνυμα.

Δείτε ακόμη: Δείτε την Αντωνία Καλλιμούκου χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αγουροξυπνημένη

«Χρόνια πολλά με υγεα, αγάπη, ειρήνη και πρόοδο. Ο κόσμος ανήκει στα παιδιά, στη φύση, στους έρωτες... Σε ανθρώπους που σε κοιτούν στα μάτια και αραδιάζουν Αλήθειες, σε υποσχέσεις που τηρήθηκαν, σε ηλικιωμένους που βγάζουν από τα κουτιά την Σοφία που γυρνάει τον λαιμό της μέχρι 270 μοίρες. Στα Γράμματα, στις Τέχνες, στα παθιασμένα φιλιά, στις αγκαλιές του πατέρα και της μάνας... Ο κόσμος είναι μια υδρόγειος κάτω από το μαξιλάρι όλων όσων παλεύουν για κάτι καλύτερο, στα όνειρα, στις ευχές, στις θυσίες με γενναιότητα, στον αλτρουισμό, στις κατακόκκινες καρδιές και τα λευκά γιασεμιά... Τα φιλιά μου και την αγάπη μου σε όλους!», έγραψε ως ευχή για το νέο έτος η Αντωνία, «ποστάροντας» τη συγκεκριμένη φωτογραφία στην αγκαλιά του Θοδωρή Μισόκαλου.

Δείτε ακόμη:Μόνο στο YOU! Η Αντωνία Καλλιμούκου ντύθηκε νυφούλα! (PHOTOS)



joytv.gr