Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση της με τον Τίμο και η γνώμη των παιδιών της...

Μαρία Μπακοδήμου: Η σχέση της με τον Τίμο και η γνώμη των παιδιών της...
Είναι στην ομορφότερη περίοδο της ζωής της και δεν το κρύβει... Όμορφη, συνειδητοποιημένη, σίγουρη για τον εαυτό της, αλλά και για το τι θέλει από τη ζωή και τους γύρω της... Η Μαρία Μπακοδήμου φοράει τα αγαπημένα της ρούχα από το marymary.gr και μας κάνει ποδαρικό τη νέα χρονιά μιλώντας για τα όνειρά της εντός κι εκτός τηλεόρασης, τα δύο παιδιά της, τον 15χρονο Νικήτα και τον 13,5 ετών Άρη, που είναι στην εφηβεία αλλά και για την σχέση τους με τον σύντροφό της Τίμο Λιβαδείτη.

Είναι από τους ανθρώπους που χαίρεσαι να μιλάς μαζί τους γιατί πάντα έχει να σου πει πολλά, ακόμα κι αυτά που άλλοι δεν λένε ή φοβούνται να πουν. Άλλωστε, το χιούμορ με το οποίο έγινε γνωστή στην τηλεόραση είναι βασικό κομμάτι της ζωής της κι αυτό είναι κάτι που αγαπώ πολύ σ' εκείνη μαζί με το στυλ της φυσικά!

DSC_6376_2_COVER

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπακοδήμου – Τίμος Λειβαδίτης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!!!

Πάντως ο τρόπος που έχεις χειριστεί αυτήν τη σχέση είναι αξιοθαύμαστος. Δηλαδή δεν την έκρυψες ποτέ και παράλληλα υπάρχει ένας σεβασμός...
Όλα αυτά είναι λίγο... τραβάτε με κι ας κλαίω! Και τι έγινε; Άλλα είναι τα σοβαρά πράγματα. Και τα παιδιά έχουν πολύ χιούμορ. Τώρα γελάμε πάρα πολύ. Μου λέγανε τις προάλλες: «Καλά μαμά γιατί λες ψέματα στα περιοδικά; Δεν είχες σχέση και μ’ εκείνον;». (γέλια) Κι εγώ δεν τους το είχα πει ποτέ…

Η γνώμη των παιδιών σου ήταν ένας παράγοντας ώστε να πεις στον Τίμο να έρθει στο σπίτι;
Όχι η γνώμη αλλά η αίσθηση!

Θα έβαζες τρίτο στεφάνι;
Δεν έχω λόγο. Τι να το κάνω;

Ούτε εκείνος;
Εκείνος ειδικά που δεν έχει παντρευτεί, είναι κατά του γάμου. Πιο πολύ μας νοιάζει η σχέση μας και η συντροφικότητα. Δεν είναι κάτι που το σιχαινόμαστε, αλλά δεν θα μας προσφέρει και τίποτα...

Δείτε ακόμη: Η ΔΙΑΙΤΑ εξπρές της Μαρίας Μπακοδήμου για να χάσει 8 κιλά πριν το καλοκαίρι!

Θα μπορούσες να πεις «για πάντα»;
Με αυτό το «για πάντα» αγχώνομαι πάρα πολύ. Και εκείνος μου λέει καμιά φορά για πλάκα «σκέφτομαι να σου κάνω πρόταση γάμου αλλά ξέρω ότι θα τρομάξεις πολύ που φοβάμαι μη φύγεις!».

Πρέπει να έχει πολύ χιούμορ...
Πάρα πολύ. Και είναι σαν κι εμένα. Μοιάζουμε πάρα πολύ στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και γι’ αυτό περνάμε καλά μαζί.

Είναι πάντα ένα βήμα πίσω διακριτικά…
Αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Μου έχει τύχει σε σχέση να είναι κάποιος πολύ θορυβώδης

Ζηλεύει;
Όσο χρειάζεται.

Υπάρχει κάτι που δεν θα του συγχωρούσες ποτέ;
Την εξαπάτηση. Και δεν μιλάω για την απιστία. Η εξαπάτηση είναι κάτι που σε αφήνει μετέωρο. Είτε είναι προσωπική είτε φιλική.

 

Δείτε ακόμη: Μπακοδήμου – Λειβαδίτης: Το YOU πέρασε 2 μέρες μαζί τους στις Σπέτσες – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

you_139