Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και κατακεραυνώνει τους υποκριτές στα social media!

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεσπά και κατακεραυνώνει τους υποκριτές στα social media!
Η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook και τα "έβαλε" με όλους όσους κάνουν αναρτήσεις για κάποιο πρόσωπο που φεύγει από τη ζωή και γράφουν RIP χωρίς τις περισσότερες φορές να τον ξέρουν. Με αφορμή τον θάνατο του David Bowie η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε:

Δείτε ακόμη: Τα νυχτοπερπατήματα της Μελέτη με γνωστό…πολιτικό! Ποιος είναι;
«Υποθέτω ότι όταν πέθανε ο Φρέντυ Μερκιουρι το 91 που δεν υπήρχε το fb ( αλλά κ άλλοι θρύλοι) εκείνα τα χρόνια, όλοι οι RIPιτζηδες του σήμερα θρηνούσαν την απώλεια σπίτι τους, κλαίγοντας. Το RIP αν είχε ουσία ή νόημα τότε καθημερινά όλοι θα έπρεπε να κάνουν από ένα, για κάθε παιδί που πνίγεται στο Αιγαίο, που πεθαίνει επειδή βιάζεται στην Ταϋλάνδη ή "φεύγει" από ασιτία στην Αφρική. αλλά το RIP δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσωπική ανάγκη του καθενός να γίνει μέρος μιας κουλτούρας ή ενός περιστατικού που προκαλεί ένα μαζικό συναίσθημα. Δεν είναι κακό αυτό. Ύποπτο είναι το γιατί να θέλει κάποιος να το δηλώσει με τέτοιο τρόπο αυτό το συναίσθημα... Το RIP όπως χρησιμοποιείται δε δηλώνει το "οχι ρε γαμωτο , κρίμα, τόσο σπουδαίος καλλιτέχνης"... Δηλώνει το... (Ο καθένας ξέρει καλυτέρα τι δηλώνει... )»

Δείτε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Ήταν καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του και…δεν εμφανίστηκε ποτέ – Η απίστευτη αντίδραση του παρουσιαστή!

Δείτε ακόμη: Κακοπερνάει η Μελέτη… Διακοπές στην Σρι Λάνκα για σερφ – Δείτε τις φωτογραφίες!