Τι λέει η Ναταλία Γερμανού για την τηλεοπτική της αντιπαλότητα με την Ελένη Μενεγάκη;

Τι λέει η Ναταλία Γερμανού για την τηλεοπτική της αντιπαλότητα με την Ελένη Μενεγάκη;
Η Ναταλία Γερμανού μιλάει για τη συνεργασία της με το Epsilon και για την τηλεοπτική της αντίπαλο, Ελένη Μενεγάκη στο People.

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη vs Γερμανού! Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης

«Στο πρώτο ραντεβού που είχα με τον Μένιο Φουρθιώτη, η πρώτη κουβέντα που βγήκε από το στόμα του αφορούσε τη μεσημεριανή ζώνη. Η δική μου αντίδραση τότε ήταν ένα φοβισμένο “όχι” (σ.σ. έτσι, την πρώτη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι παρουσίασε το βραδινό σόου «Μη Χανόμαστε»). Εκείνος επανήλθε πέρσι το καλοκαίρι και μου έκανε ξανά την πρόταση, αλλά με τη μορφή απαίτησης. “Θα το κάνεις. Εμπιστέψου μας” μου είπε και είπα “εντάξει”».

Πλέον, το «namaste» μετρά τρεις μήνες στον τηλεοπτικό αέρα. Είναι μια εκπομπή που την έχει φέρει στα μέτρα της;

«Θα μπορούσα να είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά δεν είμαι, από τον εαυτό μου κυρίως. Είναι όμως ένα προϊόν που παρουσιάζεται για πρώτη φορά και έχει πάρα πολύ δρόμο ώστε να αποδείξει πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει. Συνεπώς, θα προτιμούσα να μην είμαι αυστηρή κρίνοντας ένα νεογέννητο παιδάκι, αλλά να το αφήσω να μεγαλώσει και να δείξει τι μπορεί να κάνει. Είναι νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα».

Δείτε ακόμη: «Τόσο γαιδούρια είναι που δεν έρχονται στην εκπομπή;»- Τα «άκυρα» που έφαγε η Γερμανού από επώνυμους φίλους της

Η εκπομπή «namaste» προβάλλεται απέναντι σε εκείνη της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, η Ναταλία δεν αισθάνεται πως έχει την Ελένη «απέναντι».

«Είχα πλήρη επίγνωση πως δεν πάω να πολεμήσω με ένα brand σαν την Ελένη Μενεγάκη. Ευθύς εξαρχής θεωρούσα ότι δεν είμαι απέναντι στην Ελένη, αλλά δίπλα της, γιατί από τη φύση μου δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά κανέναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον ένα κορίτσι που το γνωρίζω είκοσι χρόνια και το έχω μέσα στην καρδιά μου, σε μια πολύ ξεχωριστή θέση. Αυτό, όμως, που θέλω να τονίσω είναι πως έχω την αμέριστη στήριξη, αγάπη και συμπαράσταση από το Έψιλον για την εκπομπή».

Δείτε ακόμη: Η Ναταλία Γερμανού αποκαλεί «Βασίλισσα» την Ελένη Μενεγάκη και της εύχεται χρόνια πολλά!