Για ποιο λόγο ο Charlie Sheen απειλεί την 8χρονη κόρη του

Για ποιο λόγο ο Charlie Sheen απειλεί την 8χρονη κόρη του
Ακόμη περισσότερες κατηγορίες έρχονται να προστεθούν στο ήδη επιβαρυμένο παρελθόν του Charlie Sheen, αυτή τη φορά από τη πρώην σύζυγό του Denise Richards.
Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της έκανε έξωση στην ίδια και στα δύο παιδιά τους από το σπίτι που τους είχε αγοράσει.

sheen1Ο Sheen αρχικά είχε ζητήσει από εκείνη και τις κόρες του να μετακομίσουν σε αυτό το σπίτι για να αναθερμανθούν οι σχέσεις τους. Ωστόσο η Richards ισχυρίζεται ότι η συμπεριφορά του Sheen έγινε ακανόνιστη καθώς έφτασε να πει στα παιδιά του ότι θα χαρίσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους στους άστεγους ενώ την ίδια εποχή ξεπέρασε τα όρια βρίζοντας χυδαία την 8χρονη κόρη του μέσω μηνυμάτων και απειλώντας ότι θα σκοτώσει την ίδια και τη μητέρα της.

Δείτε ακόμη:Ξανά νύφη η Mariah Carey; Δείτε το πανάκριβο μονόπετρο και τον υποψήφιο σύζυγο

Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει ότι πίστευε πως ήταν η πρώην γυναίκα του αυτή που διάβαζε τα μηνύματα στο κινητό της κόρης τους γι'αυτό και απάντησε έτσι.

Ο δικηγόρος του Charlie Sheen είπε ότι ο πελάτης του καταβάλει διατροφή στη Richards και πληρώνει το σχολείο και πολλά από τα έξοδα των κοριτσιών αλλά και πάλι δεν ικανοποιεί την πρώην σύζυγό του.

sheen2Παρότι ο Sheen πούλησε τελικά την 9.000 τ.μ έπαυλη που είχε αγοράσει για τις κόρες του ο ίδιος θεωρεί ότι προσφέρει ήδη αρκετά για τις ανάγκες των παιδιών του και πιστεύει πως θα καταφέρει να καταπολεμήσει και τις υπερβολικές αξιώσεις της μητέρας τους με την οποία έτσι κι αλλιώς η σχέση τους περνάει συνέχεια από σκαμπανεβάσματα.

sheen3
Δείτε ακόμη:Η αποκάλυψη της Σκορδά για τα παιδιά της: «Στο δεύτερο μωρό έμαθα να…»