Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί χρόνια - \"Όσοι το έχουν φρικάρουν...\"

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί χρόνια - \
Για το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας που τον έκανε να χάσει τα μαλλιά του μίλησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Ήταν η δεύτερη φορά που έχασα όλα μου τα μαλλιά! Πρόσφατα συνειδητοποίησα πόσα παιδιά, ειδικά στην εφηβεία, στην ηλικία 14 - 17, που "παίζει" μεγάλο άγχος, περνούν γυροειδή αλωπεκία. Αυτό έχω. Είναι αυτοάνοσο. Κι αυτά τα παιδιά φρικάρουν. Σκέψου τώρα ένα κοριτσάκι να το παθαίνει αυτό στα 15!», δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό Σου-Κου».
Όπως ο ίδιος ανέφερε η θεραπεία που έκανε κράτησε τρεις μήνες και περιλάμβανε ενέσεις κορτιζόνης, ενώ σε ό,τι αφορά την αντίδρασή του σε περίπτωση που του ξανασυμβεί δήλωσε: «Μπορεί και να μου ξανασυμβεί, δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι! Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα, έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, 15 ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ».

O ίδιος μάλιστα στο παρελθόν με μία σοκαριστική φωτογραφία, στην οποία ο Θεοχάρης είναι χωρίς μαλλιά. Στην λεζάντα έγραφε χαρακτηριστικά: "Γυροειδης Αλωπεκία. Μην πανικοβαλεσαι! Το έζησα 2 φορες στη ζωή μου και εμαθα οτι χρειάζεται χιούμορ και εσωτερική δυναμη για να το αντιμετωπίσεις. Υπάρχει λόγος για οτιδήποτε μας συμβαίνει και αν το εχεις πάθει καί εσυ, τοτε η ζωή, σου χρωστούσε ενα μάθημα ψυχικής ενδυνάμωσης. Δες το σαν ενα τεστ του εαυτού σου! Όταν το προσπεράσεις θα «βγεις» πιο δυνατός! Διάβασε ενα άρθρο στο διαδύκτιο σαν αυτο που βλεπεις απο κατω και μείνε ψύχραιμος! After all, ειναι μονο «τρίχες»!"



Δείτε ακόμη: Τροχαίο – σοκ: Αυτοκίνητο χτύπησε τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και ο οδηγός τον παράτησε στην άσφαλτο!

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Η άγνωστη αποβολή και οι νέες προσπάθειες για παιδί – Απίστευτη εξομολόγηση!