Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε γιατί έβγαλε τον γιο της \"Άγγελο\" - Ένας άνθρωπος από το παρελθόν αποκαλύπτει το μυστικό της

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε γιατί έβγαλε τον γιο της \
Τους λόγους για τους οποίους ακυρώθηκε ο γάμος αποκαλύπτει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Ελένης Μενεγάκη, που μιλά μετά από 20 χρόνια και αποκαλύπτει πως η παρουσιάστρια βάφτισε τον γιό της Άγγελο για... τον πατέρα του!

menegaki

«Έχω καλές αναμνήσεις. Δεν έχω να πω κάτι κακό για την Ελένη», τονίζει ο καρδιοχειρουργός Δημήτρης Βήχος και αναφέρεται στον γάμο που τελικά δεν έγινε ποτέ: «ήταν λίγο περίεργα τα πράγματα τότε. Τελικά δεν ήμουν έτοιμος ούτε εγώ για γάμο ούτε η Ελένη. Ήταν στο πέταγμά της τότε, στο ξεκίνημα της καριέρας της. Μετά μπήκε στον Ant1 και τα πράγματα άλλαξαν ακόμα περισσότερο. Η Ελένη προτίμησε άλλα πράγματα και κάποιον άλλο κύριο, πιο γοητευτικό από εμένα. Κάπως έτσι τελείωσε. Ο έρωτας και η αγάπη η μεγάλη έληξαν για εμάς άδοξα λόγω γεγονότων και από τη δική μου τη μεριά τότε. Όπως και η Ελένη άρχισε τότε να καριερίζει, έτσι και εγώ άρχιζα την καρδιοχειρουργική, ήμουν στην περίοδο που έχτιζα την καριέρα μου».

Δείτε ακόμη: Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στο παλιό της σπίτι… Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Παρά τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους, ο γνωστός καρδιοχειρουργός επισημαίνει πως δεν κρατάει κακία στην παρουσιάστρια.

«Έχω να πω τα καλύτερα για εκείνη. Είναι από τα πλάσματα που, ενώ είναι διάσημη, είναι προσγειωμένη. Γι' αυτό και έχει πετύχει. Έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις από τη σχέση που είχαμε δύο - δυόμισι χρόνια. Είναι ένα τέλειο παιδί η Ελένη.Παρότι τσακωνόμασταν συχνά για διάφορους λόγους, δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνη. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένειά μου. Αγαπούσε πολύ τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Εξ’ ου και ονόμασε το γιο της Άγγελο, το όνομα του πατέρα μου. Ήταν ένα πολύ όμορφο διάστημα αυτό που περάσαμε μαζί, αλλά ανήκει πια στα “παιδικά” χρόνια», συνεχίζει ο κ. Βήχος σε συνέντευξη του στο περιοδικό Like.

Δείτε ακόμη: Θα πάθετε σοκ: Δείτε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη πριν… 45 χρόνια!

Τέλος, ο γιατρός, ο οποίος στο μεσοδιάστημα παντρεύτηκε και απέκτησε δύο παιδιά, υπογραμμίζει πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή του να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την παρουσιάστρια: «ξέρω πως η σχέση αυτή με την Ελένη δεν θα κρατούσε. Είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι και εγώ και η εκείνη και είμαι σίγουρος πως δεν θα είχαμε μέλλον μαζί. Το ότι σταμάτησε η σχέση μας εκεί και συνέχισε ο καθένας τη ζωή του ήταν το καλύτερο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν η Ελένη Μενεγάκη κυκλοφορούσε με την τρίχα κάγκελο – Θα πάθετε σοκ