\"Θα φύγει από το πρώτο κανάλι για να πάει στο τελευταίο...\" - Ξέσπασε ο Βερύκιος για την αποχώρηση της Μενεγάκη από τον Alpha

\
Να θυμηθούμε, πως το "Spata Live" με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Μαίρη Συνατσάκη, σχολίασαν την φημολογούμενη αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το κανάλι του Alpha, για να πάει στο κανάλι "E".

Με αφορμή αυτό, η ομάδα του "Happy Day" συζύτησε το συμβάν, ενώ στην παρέα ήταν και ο Δήμος Βερύκιος. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν χθες καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και οι σπόντες πήγαιναν και ερχόντουσαν, της είπε χαρακτηριστικά "Είμαι εδω, για να σου θυμίσουμε πόσο σε αγαπάει ο Alpha"...Αυτό ήταν αρκετό για να φουντώσουν πάλι οι φήμες....Δείτε τι είπε ο Δήμος χθες στην Μενεγάκη

Σήμερα λοιπόν, ο Δήμος, στην εκπομπή της Σταματίνας ξέσπασε και τα είπε έξω από τα δόντια, για την αποχώρηση της παρουσιάστριας: "Ο Περρής της το είπε της Συνατσάκη στο αφτί, άλλη Τάνια...Η Ελένη θα φύγει από τον Alpha για να πάει στο..."

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:


ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΜΟΥΘ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ YOUWEEKLY.GR:

Χρυσάφι στα πόδια της! Δεν είναι τυχαία η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Το brand name της Ελένης Μενεγάκη είναι τέτοιο που ακόμη και σε περίοδο κρίσης γίνεται μάχη για το ποιος θα την κερδίσει. Πόσο μάλλον τώρα που το συμβόλαιό της με τον ALPHA ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και θα είναι ελεύθερη να αποφασίσει για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.

Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr ο "πόλεμος" έχει ξεκινήσει και τα νούμερα που ακούγονται στην τηλεοπτική πιάτσα ότι πέφτουν στα πόδια της Ελένης προκαλούν ίλιγγο. Κάποιοι μάλιστα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα υποστηρίζουν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά της Μενεγάκη στο τηλεοπτικό της μέλλον πριν από λίγες ημέρες. Ούτε και η ατάκα της ότι "έχει να δώσει πολλά ακόμα στην τηλεόραση". Ουσιαστικά άνοιξε το... χορό και περιμένει τους μνηστήρες. Κι εκείνοι δεν άργησαν να εμφανιστούν, αφού εκτός της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας της σε όποια ζώνη της ζητήθηκε, υπάρχει και ομάδα χορηγών που την ακολουθεί πιστά, γεγονός που μόνο αδιάφορα δεν αφήνει τα κανάλια.

Το σπίτι της

Προτεραιότητα της Ελένης είναι να μείνει στον ALPHA τον οποίο θεωρεί "σπίτι" της. Από το κανάλι διαρρέει ότι η επιθυμία είναι κοινή και θα τα βρουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και μέχρι τώρα έχουν δείξει ότι ξέρουν τον τρόπο να την κρατήσουν. "Και δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι οι ανανεώσεις γίνονται σε ανύποπτες στιγμές, όταν δεν το περιμένει κανείς", επισημαίνει στο youweekly.gr, στέλεχος του καναλιού. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά αφού αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει εμφανιστεί ήδη μνηστήρας που η πρότασή του μόνο αδιάφορη δεν αφήνει την Ελένη και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να γίνει το μεγάλο "μπαμ".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβα: Φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από τον Alpha; Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας;