Δείτε την Ελένη Μενεγάκη και την μητέρα της σε κοινή τους συνέντευξη πριν 20 χρόνια! Μόνο στο youweekly.gr

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη και την μητέρα της σε κοινή τους συνέντευξη πριν 20 χρόνια! Μόνο στο youweekly.gr
Ένα βίντεο, αποκλειστικο στο youweekly.gr, πριν 20 χρόνια, όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας της, σε μία κοινη συνέντευξη με την μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, στην εκπομπή του Γιώργου Μαρίνου. Η Ελένη τότε, μελαχρινή, με έντονες μπούκλες εμφανώς διαφορετική!

Η μητέρα της κατά την διάρκεια της συνεντευξης μιλούσε για τα καλύτερα λόγια για την κόρη της Ελένη αλλά και τις αντιρρήσεις της να γίνει παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη: Η selfie της Μενεγάκη από το καμαρίνι που προκάλεσε πανικό με τις…ρυτίδες!

«Με ξάφνιασε. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Της μπήκα εμπόδιο πολλές φορές για να μη γίνει παρουσιάστρια, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα που το δέχτηκα ήθελα δεν ήθελα...», δήλωσε η μητέρα της στην εκπομπή CIAO Ant1 του Γιώργου Μαρίνου.

Εντύπωση έκανε ότι οι δυο τους κρατιόντουσαν χέρι-χέρι καθόλη την διάρκεια της συνέντευξης. Απόδειξη του πόσο αγαπημένες ήταν και παραμένουν. Άλλωστε όταν ο Μαρίνος ρώτησε την Ελένη εάν θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη για κάτι από την μητέρα της και εκείνη απάντησε «Για το μόνο πράγμα που θέλω να της ζητήσω συγγνώμη είναι που αργώ να της ζητήσω συγνώμη όταν φταίω».

Δείτε το βίντεο στο youweekly.gr:



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σκοτώνει» η Ελένη Μενεγάκη όταν πρόκειται να πάρει τηλεοπτική μεταγραφή- Τι έλεγε στον Νίκο Χατζηνικολάου την τελευταία φορά που συνέβη αυτό; (Video)



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το απαγορευμένο βίντεο της Μενεγάκη: Όταν η Ελένη χαϊδευόταν μπροστά στην κάμερα!