Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται! Η Σπυροπούλου δεν απέσυρε τελικά την αγωγή εναντίον του Λιάγκα!

Η δικαστική διαμάχη συνεχίζεται! Η Σπυροπούλου δεν απέσυρε τελικά την αγωγή εναντίον του Λιάγκα!
Τέλος είχε λάβει η δικαστική διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στους Γιώργο Λιάγκα και Σάσα Σταμάτη, από τους οποίους η παρουσιάστρια ζητούσε συνολικά το ποσό των 100.000 ευρώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr

Οι δυο πλευρές εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους (η μεν Κωνσταντίνα από τους Ηλία Λάρδα και Δημήτρη Κούρεντα, ενώ ο Λιάγκας από τον Μιχάλη Δημητρακόπουλου), οι οποίοι ανέφεραν πως οι πελάτες τους μέσα στις γιορτές αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά.

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου – Λιάγκας: ΟΛΟ το παρασκήνιο και η αλήθεια για την κόντρα τους!

Στο φως της δημοσιότητας λίγο αργότερα, ήρθαν φωτογραφίες, οι οποίες έδειχναν τον Γιώργο Λιάγκα να γευματίζει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φαίη Σκορδά, ώστε να πάρουν μια κοινή απόφαση.

Όλα ανατρέπονται όμως με δημοσίευμα από το περιοδικό "Tηλέραμα" το οποίο αναφέρει πώς η συνάντηση ήταν χωρίς κανένα αποτέλεσμα... Φαίνεται λοιπόν ότι ο Λιάγκας προσπάθησε να έρθει σε εξωδικαστική συμφωνία με τη Σπυροπούλου αλλά η λύση θα δοθεί τελικά τον προσεχή Μάρτιο στις δικαστικές αίθουσες.

Για να δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια...

Δείτε ακόμη: Κώνσταντίνα Σπυροπούλου: Αγόρασε σπίτι στην Βούλα, δίπλα στην θάλασσα!