Νέα τροπή στην εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης του Πάνου Καλλίτση- Τι δεν γνώριζαν οι δράστες;

Νέα τροπή στην εξιχνίαση της δολοφονικής επίθεσης του Πάνου Καλλίτση- Τι δεν γνώριζαν οι δράστες;
Μέσα σε κρυψώνες στο αυτοκίνητο του είχε κρυμένα τα χρήματα που μετέφερε το βράδυ του Σαββάτου, ο γνωστός κομμωτής Π. Καλλίτσης οποίος δέχθηκε δολοφονική επίθεση μαζί με την σύζυγο του από δυο αγνώστους οπλοφόρους, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού τους στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Η αποκάλυψη αυτή, όπως γράφει ο Θεοδόσης Πάνου στο newsit, αλλάζει τα δεδομένα τις επίθεσης, καθώς πλέον οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι δυο οπλοφόροι δεν γνώριζαν για τα χρήματα μέσα στο αυτοκίνητο. Άλλωστε και όπως προκύπτει από τα στοιχεία, βάση καταθέσεων, που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι κακοποιοί το μονο που λένε στο γνωστό κομμωτή και την σύζυγο του, είναι η εξής φράση: “...κατέβα κάτω ρε και δώσε μου το μπουτόν”υπονοώντας το μπουτόν τις γκαραζόπορτας προκειμένου να την κλείσουν.

Δείτε ακόμη: Ξεσπά η γυναίκα του Πάνου Καλλίτση μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκε! Σας βαρέθηκα…» – Τι συνέβη;

Σε αυτό το σημείο ο Π. Καλλίτης αντιλαμβάνεται πως πρόθεση των κακοποιών είναι να τους μεταφέρουν δεμένους στο διαμέρισμα του προκειμένου να τους ληστέψουν, καθώς φαίνεται πως οι οπλοφόροι πίστευαν ή είχαν εσωτερική πληροφόρηση για μεγάλο χρηματικό ποσό στο διαμέρισμα του γνωστού κομμωτή.

Παρότι τραυματίας έστω και με επιφανειακό τραύμα, ο κομμωτής των Ελλήνων celebrity βρίσκει την δύναμη και κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του και προσπαθεί να συμπλακεί με τον έναν από τους οπλοφόρους, οποίος το βάζει στα πόδια, με το γνωστό κομμωτή να των καταδιώκει προς την ράμπα του γκαράζ, όπου πλέον ο κακοποιός κοντοστέκεται και πυροβολεί το Π. Καλλίτση δυο φορές στην γάμπα και το μηρό.

Την ίδια στιγμή η σύζυγος του κομμωτή έχει ήδη βγει στο δρόμο και καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή φοβούμενοι μην εγκλωβιστούν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αδελφή του Πάνου Καλλίτση ξεκαθαρίζει το τοπίο: «Λένε ο,τι να ‘ναι, ο Πάνος δεν είχε δεχτεί ποτέ απειλές»