O Πάνος Καλλίτσης σπάει την σιωπή του: Τον απήγαγαν 4 Αλβανοί - \"Θα το φτάσω μέχρι τέλους!\"

O Πάνος Καλλίτσης σπάει την σιωπή του: Τον απήγαγαν 4 Αλβανοί - \
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε χθες βράδυ ο Πάνος Καλλίτσης και όλα δείχνουν πως θα μπει και πάλι στην πολυπόθητη (για εκείνον) ρουτίνα του, κοιτάζοντας κάθε πρωί το Λυκαββητό. Ο γνωστός κομμωτής μίλησε στο Πρώτο Θέμα και στη Μαρία Λεμονιά, για όλα λέγοντας πως κάποιοι στη δουλειά του τον φωνάζουν Bruce Willis από το "Die Hard".

Eιπώθηκαν πολλά στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες για μια παλιότερη απαγωγή. Τι ακριβώς είχε συμβεί τότε; Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά, τα οποία ξεπερνούν και τα πιο τρελά αστυνομικά σενάρια, απέχοντας πολύ από την πραγματικότητα. Πρόκειται για απλή συγκυρία. Το 2004 με είχαν απαγάγει τέσσερις Αλβανοί έξω από το κέντρο όπου εμφανιζόταν η Χάρις Αλεξίου με την οποία συνεργαζόμουν. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος πολύ πράος, με πολύ ήσυχη και κανονική ζωή, που μου αρέσει πάρα πολύ η φύση, έχω μποστάνια και καλλιεργώ τη γη κλπ. Όσο κι αν η ζωή μου φαντάζει λαμπερή λόγω επαγγέλματος και των διάσημων με τους οποίους συνεργάζομαι τακτικά, η ψυχή μου βρίσκει πάντα χαρά σε πολύ απλά πράγματα. Παρ' όλα αυτά μου συμβαίνουν πολύ έντονες κατστάσεις. Έχω περάσει π.χ τη λοίμωξη Φουρνιέ, μια πολύ βαριά ασθένεια, από την οποία πέθανε πριν από κάποια χρόνια ο Γιάννης Κυράστας. Εγώ επέζησα περνώντας στα ιατρικά χρονικά ως μοναδική περίπτωση επιβιώσαντος.

Δείτε ακόμη: Πάνος Καλλίτσης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την απόπειρα δολοφονίας – «Ο άγνωστος με σημάδεψε σε ένα σημείο που λέει πολλά για εμένα!»

Υπάρχει εξήγηση για την τελευταία απόπειρα; Όχι, αλλά αυτή τη φορά είμαι διατεθειμένος να το ψάξω μέχρι τέλους. Σίγουρα το τότε δεν συνδέεται με το τώρα. Κάρμα; Ποιος ξέρει; Ίσως. Είμαι σαν κάποιον που μπορεί να μην έχει καπνίσει ποτέ του και πεθαίνει μέσα σε δύο μήνες από καρκίνο του πνεύμονα.

Η Έλενα, η οποία παλιότερα είχε διατελέσει μάνταζερ μοντέλων με δικό της πρακτορείο, τι ρόλο παίζει στη ζωή σου; Είναι συνοδοιπόρος, alter ego, είναι μαζί μου, είναι το "ατομάκι¨μου. Είμαστε αληθινά μαζί παντού. Βλέπουμε τον ορίζοντα κι εστιάζουμε ακριβώς στο ίδιο σημείο. Σαν να κοιτάμε μια βιτρίνα και να ζουμάρουμε στα ίδια παπούτσια.

Δείτε ακόμη: Πάνος Καλλίτσης: Η πρώτη εικόνα του μέσα από το Νοσοκομείο!