Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκ! Τροχαίο για την Τάμτα που την έστειλε στο νοσοκομείο!

tamta
News 13.02.2016 10:43

Σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστό περιοδικό, η Τάμτα εξομολογήθηκε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και την έστειλε στο νοσοκομείο...

-Ποια ήταν η πιο σκοτεινή σου περίοδος; Θυμάμαι, για παράδειγμα, το 2011 που σου είχαν πέσει όλα μαζί, όταν μάλιστα έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο σου, είχαμε κάνει Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο.

«Αν με έβαζες στη διαδικασία να σκεφτώ τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, θα μπορούσα να μιλάω για πολλή ώρα. Δεν θεωρώ όμως ότι αυτό με πάει κάπου. Προτιμώ να κρατώ τις θετικές στιγμές και να αισθάνομαι ευγνώμων γι' αυτές. Τώρα θα μου πεις γιατί στο παρελθόν έχω μιλήσει για πράγματα και δυσκολίες πού έχω βιώσει. Γιατί πιστεύω ότι δίνει λίγη ελπίδα οε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ή έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, στη ζωή τους» δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Δείτε ακόμη:Τάμτα: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν μιλάει για την σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα…

-Υπήρξε περίοδος που δεν ένιωθες καλά με τον εαυτό σου;

«Πολλά χρόνια πριν. Στην ηλικία που το παθαίνουν όλα τα παιδιά. Πάντα είχα σοβαρότερα θέματα από το να κοιτάξω τον εαυτό μου. Αυτό σημαίνει ότι τον παραμέλησες αρκετά; Πολλές φορές με έχω παραμελήσει και μάλιστα πολύ συνειδητά. Εχω δώσει προτεραιότητα σε ανθρώπους γύρω μου που θεωρούσα ότι ήταν πιο σημαντικοί από εμένα. Κοιτώντας πίσω, με μια πιο ώριμη ματιά πλέον, θα σου έλεγα ότι χρειάζεται ισορροπία γιατί, για να υποστηρίξεις αυτούς που αγαπάς, πρέπει πρώτα από όλα να είσαι εσύ καλά.»

-Ποιους εννοείς;

«Την οικογένεια μου. Για τις σχέσεις κάνω δύσκολα θυσίες.»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη ομοιότητα: Η Τάμτα με την κόρη της είναι σαν αδελφές!

Share