Για πρώτη φορά ο Θεοφάνους μιλάει για τον τσακωμό του με την Ζήνα: \"Δεν νιώθω ότι πάμε να βρούμε...\"

Για πρώτη φορά ο Θεοφάνους μιλάει για τον τσακωμό του με την Ζήνα: \
Ο Γιώργος Θεοφάνους αναλαμβάνει ξανά τη θέση του κριτή στο X Factor και στην ίδια επιτροπή θα είναι και η Πέγκυ Ζήνα.

Σήμερα το πρωί ο συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημερούδια» και μίλησε για το πως αντιμετώπιζε στο παρελθόν το ρόλο του κριτή, αλλά και για το γεγονός πως με την Πέγκυ Ζήνα εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν σχέσεις έπειτα από μία επαγγελματική τους διαφωνία...

Δείτε ακόμη: Πέγκυ Ζήνα: Απαντάει για τις φήμες ότι… ξέχασαν να δηλώσουν 4 εκατομμύρια ευρώ! Τι είπε; (VIDEO)

Μιλάει για τον εαυτό ως κριτή σε παλαιότερους κύκλους του X Factor: «Στο πρώτο Χ factor τώρα που βλέπω βίντεο, πιάνω τον εαυτό μου να είναι επιεικώς απαράδεκτος»

Σε ότι αφορά τον τσακωμό του με την Πέγκυ Ζήνα: «Έχω μεγάλη αγωνία για τη χημεία της κριτικής επιτροπής, όπως και όσοι αγαπάνε το X Factor, ελπίζω ότι θα λειτουργήσει θετικά." Με την Πέγκυ έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε διαφωνήσει στο παρελθόν. Πολλοί έρχονται σήμερα και μου λένε: «καλά δεν ήσασταν τσακωμένοι με την Πέγκυ; πως;» " Άλλος ο ένας ρόλος, άλλος ο άλλος. Με την Πέγκυ Ζήνα ήμασταν τσακωμένοι..."

Kαι συνέχισε: Ελπίζω ότι θα παίξουμε αυτό το πινγκ πονγκ και θα έχει πλάκα. Αλλιώς δεν έχει λόγο να το κάνουμε. Δεν νιώθω ότι πάμε να σώσουμε τον κόσμο. Δεν νιώθω ότι πάμε να βρούμε το καινούριο μεγάλο αστέρι της μουσικής. Εδώ ο κόσμος κατεβαίνει στο Σύνταγμα...»

Δείτε το βίντεο:


Δείτε ακόμη: Γιώργος Θεοφάνους: Δες τον με την ΚΟΥΚΛΑ σύζυγό του σε νυχτερινή τους έξοδο! (PHOTO)