\"Αχ Παντελάκο μου! Παιδί μου...\" Η σπαρακτική κραυγή της μάνας του Παντελίδη συγκλονίζει στο Ασκληπιείο! (Φωτογραφίες)

\
Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, που άνθρωπος δεν μπορούσε να πιστέψει, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να καταφτάνουν στο Ασκληπιείο της Βούλας για το τραγικό έργο της αναγνώρισης του Παντελή Παντελίδη. Τραγική φιγούρα η μητέρα του διάσημου τραγουδιστή, η οποία φώναζε μέσα στο νοσοκομείο "Αχ παιδί μου..." για τον τραγικό χαμό του γιου της!

Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη – Μόλις έγινε η αναγνώριση από την οικογένειά του!


Η γυναίκα δυστυχώς δεν άντεξε και έπαθε νευρικό κλονισμό, προσπάθησε να την συνεφέρουν ο αδερφός και ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη. Η εικόνα στο Ασκληπιείο αυτή την στιγμή είναι τραγική! Όλοι κλαίνε και απαρηγόρητοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί!

1 Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη


1 Τραγική φιγούρα η μητερα του Παντελή Παντελίδη


2 Τραγική φιγούρα η μητερα του Παντελή Παντελίδη


3 Τραγική φιγούρα η μητερα του Παντελή Παντελίδη


4 Τραγική φιγούρα η μητερα του Παντελή Παντελίδη


5 Τραγική φιγούρα η μητερα του Παντελή Παντελίδη


6 Τραγική φιγούρα η μητερα του Παντελή Παντελίδη


2 Όλοι οι συγγενείς και η οικογένεια έξω από το νοσοκομείο


3

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη


«Εσείς βρωμοδημοσιογράφοι σκοτώσατε τον Παντελή!»: Χαμός στο νοσοκομείο της Βούλας!


ας μεταφέρουμε μία εκτακη είδηση για το ακριβώς γίενται στην Βούλα στο Ασκληπιείο με τους φίλους και συγγενείς που έχουν μαζευτεί στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Youweekly.gr που είναι εκεί, κάποιοι θερμόαιμοι φίλοι του καλλιτέχνη κινήθηκαν εναντίον φωτογράφων, δημοσιογράφων και cameraman φωνάζοντάς τους: «Εσείς σκοτώσατε τον Παντελή!», δεν σταματήσανε μόνο σε αυτούς τους χαρακτηρισμούς, επιτέθηκαν με ακόμη χειρότερες εκφράσεις σε παιδιά που καμία σχέση δεν έχουν, ούτε με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, ούτε με την παρουσίαση ειδήσεων ούτε πολύ περισσότερο με αυτό τον ωχετό, που ανοίχτηκε για τον Παντελή Παντελίδη την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε ακόμη: Το τελευταίο post του Παντελή στο Facebook!