Τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος- Τι συμβαίνει με την υγεία του και τι λέει η Άντζελα Γκερέκου;

Τρίτη εβδομάδα στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος- Τι συμβαίνει με την υγεία του και τι λέει η Άντζελα Γκερέκου;
Για τρίτη εβδομάδα νοσηλεύεται στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας ο Τόλης Βοσκόπουλος και η αγωνία των θαυμαστών του για την κατάσταση της υγείας του εντείνεται. Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί του και η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου είναι καθησυχαστικοί και αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 23 Φεβρουαρίου με συμπτώματα ουρολοίμωξης, και παρόλο που αρχικά οι γιατροί του ανέφεραν πως θα πάρει γρήγορα εξιτήριο, αγγίζει πια τις τρεις εβδομάδες νοσηλείας. Ο λόγος; Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ανάρρωσή του δεν είχε το ρυθμό που ήθελαν οι θεράποντες ιατροί -και με δεδομένο το ιστορικό του- αποφάσισαν να μείνει στο νοσοκομείο λίγες μέρες ακόμη, ώστε να είναι σε στενή παρακολούθηση και να έχει την απαραίτητη ενδοφλέβια χορήγηση ισχυρών αντιβιοτικών.

Δείτε ακόμη: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου φιλάει τον πατέρα της στο στόμα μπροστά στις κάμερες! (Photos&Video)

“Ο Τόλης μπήκε στο νοσοκομείο με εμπύρετο ουρολοίμωξη και πλέον, εδώ και πέντε ημέρες, είναι απύρετος και έχει υποχωρήσει η λοίμωξη”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου και συμπλήρωσε πως το εξιτήριο πιθανότατα να είναι στο τέλος της εβδομάδας.

“Είναι πολύ καλύτερα, αλλά πρέπει να ολοκληρώσει τον 20ήμερο κύκλο της αντιβίωσης για να πάρει εξιτήριο. Είναι επιβεβλημένο αυτό και, επειδή η αγωγή είναι ενδοφλέβια, δεν μπορεί να γίνει στο σπίτι. Γι' αυτό και παραμένουμε στο ΓΝΑ”, συμπλήρωσε.

Παρόλα αυτά, μετά και την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Τόλης θα πρέπει να μείνει για λίγο σπίτι και να αναρρώσει. Και γι΄ αυτό ολοκλήρωσε νωρίτερα τις εμφανίσεις του στο Baraonda, ζητώντας να συνεχιστούν τα live με άλλο καλλιτέχνη, ώστε να μην κρατά ο ίδιος πίσω το μαγαζί και τις πληρωμές του προσωπικού.

Δείτε ακόμη: Άντζελα Γκερέκου: «Το κράτος δεσμεύσε την περιουσία του Τόλη γιατί…» – Δείτε τι αποκάλυψε!

Δείτε ακόμη: Αυτοί είναι οι τραγουδιστές που θα αντικαταστήσουν τον Παντελή Παντελίδη στο σχήμα που θα εμφανιζόταν

Δείτε ακόμη: Το συγκινητικό tattoo της Ελένης Χατζίδου: «Χτύπησε» τα αρχικά του…