Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη στην τέταρτη εγκυμοσύνη!

Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες της Κάτιας Ζυγούλη στην τέταρτη εγκυμοσύνη!
Όσο κι αν σας φαίνεται τρελό και απίστευτο, αυτές τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει σήμερα το Youweekly.gr, είναι ουσιαστικά οι πρωτες φωτογραφίες της Κάτιας στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! Ναι, το ξέρουμε... Δεν έχει φουσκώσει η κοιλιά της, δεν έχει πρηστεί το πρόσωπό της! Τι να κάνουμε; Αυτή η τυχερή γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του Σάκη Ρουβά, είναι η Κάτια μας... Οι φωτογραφίες που σας φέρνει το Youweekly.gr, είναι από την τελευταία εμφάνιση της Κάτιας και του Σάκη, 19/2 Παρασκευή, σε εκδήλωση της Mercedes. Τώρα εμείς δεν μένουμε μόνο σε φωτογραφίες όπως έχετε μάθει... κάνουμε και ρεπορτάζ!

rouvas 1rouvas 4

Ρωτήσαμε λοιπόν φίλη κολλητή της Κατίας Ζυγούλη, γιατί η Κάτια δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, όπως έκανε στα προηγούμενα τρία παιδιά, όταν έκλεινε τον 3 μήνα;..."Η κοπέλα δεν έιχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, απλά επειδή δεν είχε πάρει κιλά ήθελε να χαρεί λίγο περισσότερο την εγκυμοσύνη της μακριά από τα μέσα ενημέρωσης... Ξέρεις φωτογράφους, περιοδικά κλπ..."

rouvas 2

Εμείς ευχόμαστε στην Κάτια Ζυγούλη "με έναν πόνο" όπως και τα προηγούμενα 3 παιδιά της.. και στον Σάκη Ρουβά, που πλέον είναι πολύτεκνος, να βάλει πλώρη για το πέμπτο προκειμένου να κάνει ομάδα μπάσκετ!

Δείτε ακόμη: Δείτε την τρομερή ομοιότητα του Σάκη Ρουβά με τον αδελφό του! Είναι ίδιοι!!



Δείτε ακόμη: Η Κάτια Ζυγούλη είπε το μεγάλο «ναι» μπροστά στις κάμερες! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας…

Δείτε ακόμη: Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα της Καραβάτου που κατέβηκε από Θεσσαλονίκη. Μοιάζουν;



Δείτε ακόμη: Φιλιούνται, αγκαλιάζονται! Τους πιάσαμε στα πράσα – Περιμένουν και τον πελαργό!