Η Ελένη Μενεγάκη ως ΜΟΝΤΕΛΟ: Τι ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΔΑΣ δίνει η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;

Η Ελένη Μενεγάκη ως ΜΟΝΤΕΛΟ: Τι ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΔΑΣ δίνει η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;

Είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη στα 20 χρόνια της καριέρας της φωτογραφίζεται σαν μοντέλο για γνωστή εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ και ταυτόχρονα δίνει συμβουλές μόδας για τις γυναίκες και τα κορίτσια της διπλανής πόρτας!


Αστραφτερή, γλυκιά, πανέμορφη, χαλαρή και πάνω απ’ όλα επαγγελματίας αποδείχτηκε η Ελένη όταν φωτογραφήθηκε για την Axel Accessorize στη Θεσσαλονίκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια εντυπωσίασε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα με την απλότητα, το χιούμορ και την απίστευτη γοητεία της.



«Δεν είμαι η γυναίκα που θα φορέσει κάτι γιατί αυτό πλασάρεται αυτή την εποχή σαν κάτι πολύ καλό ή είναι μόδα για φέτος. Εγώ θέλω ό,τι φοράω πρώτον να με εκφράζει και να μου αρέσει πολύ και δεύτερον να μην πλασάρω το ρούχο αλλά να πλασάρω τον εαυτό μου».



Η παρουσιάστρια θέλει να περάσει τη φιλοσοφία ότι μόδα είναι ό,τι σου πάει και ό,τι σε κολακεύει. Και συνεχίζει… «Νομίζω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να πλασάρει τον εαυτό της, δηλαδή να μη φοράει αυτά που της προτείνουν αλλά αυτά που την κολακεύουν και αναδεικνύουν ό,τι ωραίο έχει επάνω της»...