\"Δεν άκουγα Ρουβά γιατί έλεγαν πως είναι αντίχριστος!: Οι δηλώσεις Ελληνίδας ηθοποιού που μας άφησαν άφωνους!

\
Είναι νέα, πολλά υποσχόμενη ηθοποιός, τραγουδίστρια αλλά και χορεύτρια. Δεν φοβάται να πει ανοιχτά την άποψή της, να τα βάλει με τους κουλτουριάρηδες, να “τσαλακωθεί” και να μιλήσει για το τσιφτετέλι που χόρεψε στην εκπομπή του Σ. Παπαδόπουλου και έγινε viral.

Η Τραϊάνα Ανανία συστήνεται στο Youweekly.gr σε μια συνέντευξη που θα προκαλέσει. Έχει κάνει τατουάζ στο χέρι το όνομά της γιατί όλοι το μπερδεύουν, κάνει διαλογισμό που τη βοηθά να μη την εκνευρίζει τίποτα και θεωρεί ότι είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο “είναι” του και στην πνευματική ισορροπία. Αναφέρεται στη νύχτα και στο πώς τη βίωσε ως χορεύτρια νυχτερινών μαγαζιών και ναι είναι ένα μείγμα εκρηκτικό...

_MG_2197

Σας τρέλανε με το τσιφτετέλι; Δείτε την διάσημη ηθοποιό να κάνει pole dancing !

Πώς ήσουν ως παιδί;
Όπως είμαι και τώρα. Αυτό που θυμάμαι, όμως, έντονα ήταν τα χρόνια που πήγαινα σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης. Ήταν πολύ σκληρά τα μέτρα και αντιπαιδαγωγικά. Φόραγα ποδιά, προσευχόμασταν, τα κορίτσια είχαμε δίωξη στην επικοινωνία με τ’ αγόρια, υπήρχαν ανάμεσά μας και παιδιά-πράκτορες για να μεταφέρουν τι συμβαίνει. Για να αντιδράσουμε, λοιπόν, ήμασταν πέντε κορίτσια που κάναμε τις Spice Girls και στα διαλείμματα τραγουδούσαμε. Μάλιστα, κάτω από τις ποδιές φοράγαμε ρούχα για να τους μοιάζουμε. Εγώ ήμουν η Melanie C.
Σας έπαιρναν είδηση;
Ναι, μετέφεραν οι πράκτορες τι λέγαμε και τι κάναμε... Αυτό το λεγόμενο gossip το βίωσα από πολύ μικρή.
Αντιδρούσες;
Εγώ αντιδρούσα μέσα από τη μουσική και το χορό. Είχα πολύ έντονη ζωή και με αθλητικές δραστηριότητες. Μας έλεγαν στο σχολείο διάφορα και μας απαγόρευαν να ακούμε μουσική. Για παράδειγμα, δεν μας άφηναν να ακούμε Ρουβά, γιατί τον θεωρούσαν αντίχριστο! Οπότε εγώ βιώνοντας αυτά έκανα τρελή επανάσταση στο σπίτι. Άκουγα συνέχεια μουσική και φυσικά συνεχίζαμε με τις φίλες μου να κάνουμε τις Spice Girls.
Πώς επέλεξαν οι γονείς σου να σε στείλουν εκεί;
Δυστυχώς είχε πάει η αδελφή μου εκεί. Όλα αυτά που συνέβαιναν δεν τα γνώριζαν οι γονείς, τα έκρυβαν. Απειλούσαν τα παιδιά να μη μιλάνε. Αυτό το σχολείο θέλει βομβαρδισμό! Κάποια στιγμή είπα πως αν έχω εξουσία στα χέρια μου, θα το εξαφανίσω. Αυτό το σχολείο ήταν αυτό που είναι η εκκλησία στην πραγματικότητα. Οι ρίζες είναι πολύ βαθιές και τα συμφέροντα.
Εσύ δεν το έλεγες στους γονείς σου; Δεν είπες ποτέ τι συμβαίνει σ’ αυτό στο σχολείο;
Όχι. Επειδή και τ’ άλλα παιδιά δεν μιλούσαν, δεν ξέραμε τι είναι σωστό και τι άσχημο εκεί μέσα. Δεν μπορούσαμε τότε να αντιληφθούμε αν αυτό ήταν παρανοϊκό ή άρρωστο. Ευτυχώς άλλαξα σχολείο και αντίκρισα την πραγματικότητα.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

you-149-cover

Δείτε ακόμη: Συμπρωταγωνίστρια του Παπακαλιάτη αποκαλύπτει: «Του έκανα ερωτική εξομολόγηση…ήμουν ερωτευμένη με τον Χριστόφορο!» – Πώς αντέδρασε εκείνος;



Δείτε ακόμη: Ο Αλέξανδρος Ρήγας απαντάει σε μια ερώτηση μυστήριο: Γιατί φοράει πάντα μαύρα ρούχα;



Δείτε ακόμη: Βόμβα! Ο αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο του Παντελίδη μίλησε! «Η Φρόσω βγήκε από την πλευρά του οδηγού!»